Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Φυσικό spa στο σπίτι με ροδοπέταλλα


Ένα φυσικό «υλικό» που μπορείτε να βρείτε άφθονο στους κήπους -μη ρημάξετε βέβαια τα τριαντάφυλλα της γειτόνισσας-και μπορεί να σας μεταμορφώσει σε χρόνο-ρεκόρ. Ότι καλύτερο για φυσικό spa στο σπίτι και για μια σούπερ περιποίηση προσώπου, που θα σας χαρίσει λάμψη. Κάντε το και μεταμορφωθείτε σε θεά, ιδιαίτερα το βράδυ της Ανάστασης και την ημέρα του Πάσχα, που όλες θέλουμε να είμαστε ανανεωμένες και κούκλες.

Τι θα χρειαστείτε: Ένα μεγάλο μπολ, μια πετσέτα, ένα μπουκάλι σπρέι, ένα φλιτζάνι φρέσκα πέταλα τριαντάφυλλου, 4 λίτρα νερό, μια κανάτα του τσαγιού και μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα.

1ο Βήμα
Τοποθετήστε τα ροδοπέταλα στο μπολ και στη συνέχεια ρίξτε προσεκτικά το νερό, το οποίο έχετε βράσει προηγουμένως.
2ο Βήμα
Καλύψτε το πρόσωπο σας με μια πετσέτα και βάλτε το επάνω ακριβώς από το μπολ με το νερό που μόλις ρίξατε και αχνίζει. Προσέξτε η πετσέτα σας να «σφραγίζει» τον ατμό, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από τα πλάγια, αλλά να έρχεται όλος στο πρόσωπο σας!
3ο Βήμα
«Απορροφήστε» τους ατμούς. Κρατήστε σταθερό το κεφάλι σας σε καλή απόσταση από το νερό – έτσι ώστε να μην «καείτε» από τους ατμούς. Αν δυσκολεύεστε να πάρετε ανάσα, σημαίνει πως ο ατμός είναι πολύ καυτός και πρέπει να περιμένετε λίγο να κρυώσει το νερό.
4ο Βήμα
Μείνετε πάνω από τον ατμό για περίπου 15 λεπτά. Αμέσως μετά σκουπίστε ταμποναριστά το δέρμα σας με την πετσέτα και απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.
Συμβουλή: Μην πετάξετε τα ροδοπέταλα που έμειναν, ούτε και το νερό! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό σαν body spray ή ακόμη και σαν αποσμητικό χώρου! Φροντίστε μόνο να το τοποθετήσετε μέσα στο σπρέι μόλις έχει κρυώσει λίγο το νερό και όχι καυτό. Επίσης, μπορείτε να αποξηράνετε τριαντάφυλλα και να τα αφήσετε στο χώρο σας.. κι έτσι θα μυρίζει υπέροχα!
Κάντε το συγκεκριμένο spa προσώπου και όταν είστε κρυωμένη, πριν πέσετε το βράδυ για ύπνο, και θα δείτε ότι το πρωί που θα ξυπνήσετε θα είστε περδίκι! Μην ξεχνάτε ότι έπειτα από μια τέτοια περιποίηση δεν έχετε παρά να υποδεχτείτε τον καλό σας στολίζοντας το δωμάτιο με ροδοπέταλα, για να ολοκληρώσετε τέλεια τη διαδικασία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου