Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ποιά γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν

Απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ μόδας, αλλά και πολύτιμος σύμμαχος της υγείας των ματιών, τα γυαλιά ηλίου υπάρχουν σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων. Επίλεξε το κατάλληλο για σένα ανάλογα με το σχήμα του προ­σώπου σου, ώστε να σε κολα­κεύουν και να αναδει­κνύουν τον δικό σουπροσωπικό τύπο.


Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, προτίμησε γυαλιά με ίσιες γραμμές, όπως τα τετρά­γωνα. Τα σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο και της ταρτα­ρούγας, κολα­κεύουν περισσότερο το σχήμα του προσώπου σου.


Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, προτίμησε γυαλιά σε οβάλ ή στρογγυλό σχήμα, όπως τα κλασικά των αεροπόρων. Το επάνω μέρος τους πρέπει να βρίσκεται αρκετά ψηλά ώστε να μην υπογραμμίζει το τετράγωνο σαγόνι.


Αν έχεις τριγωνικό πρόσωπο με φαρδύ μέτωπο και μυτερό πιγούνι, επίλεξε γυαλιά με λεπτό σκελετό και κάθετες γραμμές για να εξισορροπήσεις το κάτω μέρος του προσώπου.


Αν έχεις οβάλ πρόσωπο, είσαι τυχερή γιατί μπορείς να φο­­ρέσεις οποιοδήποτε σχήμα γυα­λιών, αρκεί το μέγεθος να είναι ανάλογο με το πρόσωπό σου.


Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, απόφυγε τα πολύ φαρδιά γυαλιά που θα τονίσουν το πιγούνι σου. Το ιδανικό μοντέλο για σένα είναι τα γυαλιά των αεροπόρων.


Αν έχεις μικρό πρόσωπο, απόφυγε τα γυαλιά με χοντρό σκελετό.

Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο, προτίμησε τον τετράγωνο σκελετό, που θα προσθέσει πλάτος και θα εναρμονιστεί με το μήκος του προσώπου σου.


Εκτός όμως από το σχήμα του προ­σώπου, το χρώμα της επιδερ­μί­δας επίσης παίζει σημα­ντικό ρόλο στην επιλογή των γυαλιών ηλίου.

Αν έχεις λευκή επιδερ­μίδα προτίμησε έναν ελαφρύ σκελετό σε χρώματα όπως το ροζ ή το μελί, απο­φεύ­γοντας σε οποια­δήποτε περίπτωση τα σκούρα χρώ­ματα, καθώς και τα διάφανα, το μπλε και το πράσινο, που θα σε κάνουν να δείχνεις πολύ χλωμή.
Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα προτίμησε έναν σκελετό σε ασημί, χρυσό ή διάφανο χρώμα, αποφεύ­γοντας το μαύρο που είναι πολύ βαρύ.


Γενικές συμβουλές:
Τα γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό ή το μοντέλο των αερο­πόρων ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα
Τα μάτια σου πρέπει να βρίσκο­νται στη μέση των φακών
Τα γυαλιά σας δεν πρέπει να είναι τόσο μικρά ώστε να φαίνονται τα φρύ­δια σου από πάνω
Η άκρη του σκελετού πρέπει να είναι ελάχιστα πιο φαρδιά από το φαρδύτερο σημείο του προσώπου σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου