Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τύποι χαπιών αδυνατίσματος

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συμπληρωμάτων διατροφής για την απώλεια βάρους και το καθένα απ’ αυτά αντιπροσωπεύει μια λύση στο πρόβλημα. Τα χάπια αδυνατίσματος έχουν διαφορετικό μηχανισμό που βοηθάνε στο χάσιμο των περιττών κιλών και αυτό εξαρτάτε από τα ενεργά συστατικά που περιέχουν.
Χαπια Αδυνατισματος 
Οι μεγαλύτερες κατηγορίες είναι: λιποδιαλύτες, δεσμευτές λίπους, μειωτές όρεξης και εμποδιστές υδατανθράκων. Μερικά χάπια αδυνατίσματος μπορεί να ανήκουν σε περισσότερες από μια κατηγορία.

Πια χάπια δουλεύουν για εσάς;

Το πια χάπια είναι τα καταλληλότερα για εσάς εξαρτάτε από το τρόπος ζωή που κάνετε. Ρίξετε μια πιο λεπτομερής ματιά σε κάθε κατηγορία για να αποφασίσετε πια σας ταιριάζουν καλύτερα.

Χάπια μείωσης της όρεξης – Χάπια που κόβουν η μειώνουν την όρεξη

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα χάπια αδυνατίσματος τα συστατικά των οποίων μειώνουν την όρεξη και την κατανάλωση θερμίδων.
Hoodia ΚακτοςΤο υπερβολικό φαγητό, η διαφορετικά η υπερφαγία, είναι ένα από τους σημαντικότερους λόγους για την αύξηση του βάρους. Έτσι μειώνοντας την επιθυμία για φαγητό, λογικά θα μειώνετε και η κατανάλωση τροφής και έτσι μπορείτε να χάσετε κιλά.

Τα χάπια που μειώνουν την όρεξη επηρεάζουν τον υποθάλαμο, την περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει την όρεξη κάνοντας σας να αισθανθείτε χορτάτος. Με αυτόν τον τρόπο η κατανάλωση θερμίδων μειώνετε αισθητά.
Τα πιο δημοφιλής χάπια που κόβουν την όρεξη είναι αυτά που περιέχουν Hoodia Gordonii ( πιο συγκεκριμένα P57). Το Hoodia Gordonii είναι ένα κάκτους που μειώνει την όρεξη βοηθώντας στο αδυνάτισμα χωρίς να προκαλέσει παρενέργειες. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι ότι υπάρχουν πολλά χάπια που ισχυρίζονται πως περιέχουν Hoodia Gordonii, άλλα στην πραγματικότητα περιέχουν λίγο η καθόλου. Για αυτό το λόγο να αγοράσετε μόνο από αξιόπιστες πηγές.

Λιποδιαλύτες (Fat Burners)

Οι λιποδιαλύτες πυροδοτούν την αύξηση του βασικού μεταβολισμού για να αυξηθεί η καύση του λίπους ακόμα και όταν κάθεστε. Μέχρι πριν από λίγο χρόνο οι περισσότεροι λιποδιαλύτες περιείχαν Ephedrin, άλλα μετά την απαγόρευση της από το FDA οι κατασκευάστριες εταιρίες στραφήκαν σε πιο φυσικά συστατικά όπως το πράσινο τσάι, η καυτή πιπεριά, κλπ.

Δεσμευτές Λίπους (Fat Binders)

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν χάπια αδυνατίσματος τα οποία δεσμεύουν τα λίπη στο στομάχι, δημιουργώντας ένα ρευστό γκελ γύρο από αυτά τα λίπη κάνοντας τα πολύ μεγάλα για να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Αυτά τα λίπη αποβάλλονται με φυσικό τρόπο.Τα θετικά των δεσμευτών λίπων είναι ότι μπορείτε να φάτε ότι θέλετε και να αποθηκεύετε λιγότερο λίπος.
Prickly PearΟι περισσότεροι δεσμευτές λίπων χρησιμοποιούν ως κύρια συστατικά το Chitosan και το NeoPuntia. Το NeoPuntia είναι οργανικές ίνες των οποίων οι ευεργετικές ιδιότητες τους για το αδυνάτισμα έχουν αποδειχθεί από πολλές κλινικές μελέτες.

Εμποδιστές Υδατανθράκων (Carb Blocker)

Τα συστατικά των εμποδιστών υδατανθράκων παρεμβάλετε με τα ένζυμα που εμπλέκονται στην διάσπαση των υδατανθράκων εμποδίζοντας την μετατροπή των υδατανθράκων σε γλυκόζη και λίπος.
Δύστυχως δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι τα αποτελέσματα εμποδιστών υδατανθράκων έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου