Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ποιο τεχνητό νύχι να διαλέξω; (Ιδού η απορία...:P)

Όταν κοιτάζεις τα νύχια σου σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν να μπορούσες να έχεις τέλεια περιποιημένα νύχια χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρείς και λίγο για μανικιούρ; Μην ανησυχείς , υπάρχει λύση! Διάβασε όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα «χτιστά» νύχια έτσι ώστε να είσαι πάντα στην τρίχα!

Πότε να το τολμήσω; Αν έχεις την άσχημη συνήθεια να τρως τα νύχια σου ή αν τα νύχια σου δε μακραίνουν εύκολα τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις στα τεχνητά για να έχεις πάντα υπέροχα περιποιημένα νύχια! Φυσικά αν η σχέση σου με το πληκτρολόγιο είναι καθημερινή , η λύση των τεχνητών νυχιών είναι ιδανική αφού διατηρεί τα νυχάκια σου τέλεια εύκολα και άνετα!

Τι επιλογές έχω; Το ακρυλικό και το τζελ σε καλούν να διαλέξεις!

Νύχια μου φτιαγμένα από τζελ για να τραβήξεις τα βλέμματα με τα χέρια σου δεν έχεις παρά να περιποιηθείς τα υπέροχα νυχάκια σου με την τεχνική του τζελ. Ήθελες πάντα μακριά , καλοσχηματισμένα νυχάκια; Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τα αποκτήσεις!

Λίγα λόγια για το τζελ: το τζελ μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στο φυσικό σου νύχι και είναι ιδανικό αν θέλεις απλά να δώσει έξτρα μήκος στα νύχια σου. Αν προτιμήσεις να ακολουθήσεις τη μέθοδο του τζελ να είσαι σίγουρη ότι τα νύχια σου θα μείνουν λαμπερά και άψογα αφού δεν ξεκολλάνε ή δεν ξεφτίζουν.

Η διαδικασία: το τζελ βάσης είναι το πρώτο που θα τοποθετηθεί επάνω στα νυχάκια σου ενώ στη συνέχεια το τζελ χτισίματος είναι αυτό που έχει σειρά. Πολλές φορές τοποθετούνται στην πρώτη φάση κανονικά ψευτικα νύχια που κόβονται ανάλογα με το πόσο μακριά τα θέλεις! Στη συνέχεια, τα νύχια μπαίνουν σε ειδικό "φουρνάκι" έτσι ώστε να στεγνώσει το υλικό και να γίνει ένα ομοιογενές στρώμα! Συντήρηση: θα δεις ότι περίπου 20 μέρες μετά την τοποθέτηση των τεχνητών νυχιών , το φυσικό σου νύχι θα αρχίσει να μεγαλώνει γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να τρέξεις για συντήρηση. Η συντήρηση συνήθως κοστίζει τα μισά περίπου χρήματα από όσα έδωσες στην πρώτη τοποθέτηση και δεν υπερβαίνει τα 30€.

Πρόσεξε: ο τροχός που θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει λεία την επιφάνεια του νυχιού σου έτσι ώστε να τοποθετηθεί από πάνω το ψεύτικο νύχι , μπορεί να καταστρέψει το φυσικό σου νύχι. Σκέψου το και αυτό γιατί μπορεί τώρα να βλέπεις τα υπέροχα νύχια σου και να τα φτύνεις όταν όμως αφαιρέσεις το ψεύτικο, δε θέλεις να δεις τα νυχάκια σου πιο αδύναμα από ποτέ με πάχος τσιγαρόχαρτου! Επίσης πρόσεξε το ασετόν που χρησιμοποιείς για να τα ξεβάψεις ενώ μπορείς άνετα μετά την τοποθέτηση να βάψεις τα νυχάκια σου με το μανό που θέλεις!

Λίγα λόγια για το ακρυλικό: τα ακρυλικά νύχια είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στον τομέα. Το ακρυλικό υλικό στην ουσία φτιάχνεται αναμειγνύοντας ένα υλικό σε μορφή πούδρας με ένα συγκεκριμένο υγρό δημιουργώντας στην ουσία ένα νύχι που τοποθετείται πάνω από το φυσικό σου!

Η διαδικασία: είναι περίπου ίδια με του τζελ , δηλαδή προετοιμάσου ότι θα περάσεις μια ώρα από τη ζωή σου να σου απλώνουν διάφορα υλικά στα νύχια που όταν στεγνώσουν και τελειοποιηθούν θα σε κάνουν να χαμογελάς από περηφάνια! Τέλος βάψε τα νυχάκια σου σε όποιο χρώμα θέλεις ή το διαχρονικό γαλλικό που θα αφήσει το νύχι σου πάντα περιποιημένο!

Είτε διαλέξεις ακρυλικό είτε τζελ δώσε προσοχή: όταν πατάς το καζανάκι, όταν κατεβάζεις την ασφάλεια της πόρτας και γενικά πρόσεξε τον αντίχειρα σου γιατί είναι αυτός που χρησιμοποιείται πολύ συχνά για να "κατεβάζεις" ασφάλειες γεγονός που μπορεί να σε βρει με ένα νύχι μείον!

Πόσο πάει το νύχι; Οι τιμές κατά μέσο όρο κινούνται στα 50 -65 ευρώ για την τοποθέτηση τεχνητών ενώ με μόνιμο γαλλικό είναι περίπου στα 65€, τα μισά χρήματα θα χρειαστείς για την 20ήμερη συντήρηση ενώ κάθε σπασμένο νύχι προς αντικατάσταση θα σου στοιχίσει όσο περίπου ένας καφές, δηλαδή 5 ευρώ. Έχε κατά νου ότι οι τιμές αυτές ποικίλλουν ανάλογα με το κομμωτήριο ή το ινστιτούτο περιποίησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου