Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ήλιος & Συμπληρώματα Διατροφής

Featured_226 

Η κακή εφαρμογή ή η παράλειψη τακτικής επάλειψης ενός αντιηλιακού προϊόντος μπορεί να αφήσει το δέρμα μας εκτεθειμένο στον ήλιο με βλαβερές συνέπειες, όπως εμφάνιση ρυτίδων, ξηρότητας, ερεθισμών και ρυτίδων ως σημάδια φωτογήρανσης.

Το συγκεκριμένο κενό προστασίας του δέρματος καλύπτουν σήμερα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, χαρίζοντας γρήγορο, λαμπερό, ασφαλές και μεγαλύτερης διάρκειας μαύρισμα, σε συνεργασία πάντα με το κατάλληλο αντιηλιακό προϊόν.
Η σύστασή τους περιλαμβάνει αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη Ε και το σελήνιο, καθώς επίσης και καροτινοειδή που αποτελούν πρόδρομο της βιταμίνης Α, της κατεξοχήν ευεργετικής βιταμίνης για ένα υγιές δέρμα που σχετίζεται με την παραγωγή της μελανίνης. Επιπλέον, περιέχουν φυσικά στοιχεία ενυδάτωσης, αναγέννησης της επιδερμίδας, καθώς και ενίσχυσης της άμυνας των κυττάρων της.

Τα συμπληρώματα ενδείκνυνται τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, με ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, η χρήση τους είναι εύκολη, αφού απαιτείται, ως επί το πλείστον, η λήψη μίας μόνο κάψουλας ημερησίως.
Προτείνεται η έναρξη λήψης να γίνεται πριν αρχίσει η περίοδος έκθεσης στον ήλιο, έτσι ώστε ο οργανισμός να προετοιμάσει την άμυνά του απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου