Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Αψεγάδιαστο μανικιούρ με σκούρα βερνίκια

 
Αποκτήστε αψεγάδιαστο μανικιούρ στα πιο in σκούρα χρώματα με 6 απλά βήματα. Φέτος, τα σκούρα βερνίκια είναι στη μόδα. Οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αν δεν αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται στο μανικιούρ, το αποτέλεσμα θα δείχνει άτεχνο εφόσον τα σκούρα βερνίκια αναδεικνύουν τις ατέλειες όσο τίποτε άλλο. Για να υποστηρίξετε το dark lοοκ, το μανικιούρ σας θα πρέπει να είναι άψογο. Να πώς θα τα καταφέρετε...
1. Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας και λιμάρετε ώσπου να τα κοντύνετε ως την άκρη των δαχτύλων σας. Στη συνέχεια δώστε οβάλ σχήμα με τη λίμα.

2. Μουλιάστε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό με σαπούνι. Απλώστε μια κρέμα για παρωνυχί-δες στη βάση των νυχιών. Έπειτα σπρώξτε τις παρωνυχίδες με ένα ξύλινο στικ.


3. Με μία λίμα buffer τρίψτε την επιφάνεια των νυχιών ώσπου να γίνουν λεία. Το σκούρο βερνίκι απλώνεται πιο εύκολα και διαρκεί περισσότερο σε λεία επιφάνεια.


4. Βουτήξτε μια μπατονέτα στο ασετόν και στη συνέχεια καθαρίστε καλά τις άκρες και την επιφάνεια των νυχιών. Περάστε μια στρώση βάσης και αφήστε να στεγνώσει.

5. Περάστε τρεις λωρίδες βερνίκι, μία στο κέντρο, μία δεξιά και μία αριστερά. Μετά από 2 λεπτά περάστε ένα δεύτερο χέρι και αφήστε να στεγνώσει για 2 λεπτά.


6. Περάστε μία στρώση στεγνωτικό και στη συνέχεια βουτήξτε ένα ξύλινο στικ σε ασετόν για να διορθώσετε τυχόν βαμμένες παρωνυχίδες.


ΕΧΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

• Για να παραμείνει σταθερό το χέρι σας, στερεώστε το μικρό σας δάχτυλο στο τραπέζι και κρατήστε το πινέλο με τον αντίχειρα και τα υπόλοιπα δάχτυλα.
• Αφού περάσετε τη δεύτερη στρώση, περάστε το πινέλο οριζόντια κατά μήκος της άκρης του νυχιού για να αποφευχθούν ξεφλουδίσματα.
• Συμβουλή για το ξεφλούδισμα, βάλτε ελάχιστη ποσότητα ασετόν στο δάχτυλο σας και τρίψτε απαλά το ξεφλουδισμα για να γίνουν ομοιόμορφες οι άκρες του. Στη συνέχεια περάστε 2 λεπτές στρώσεις βερνικιού και μια στρώση στεγνωτικό.
• Η πρώτη και η δεύτερη στρώση πρέπει να είναι λεπτές και να καλύπτουν τον ίδιο χώρο, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι «ριγέ».
• Τα σκούρα βερνίκια μπορούν να λεκιάσουν τα νύχια. Σκουπίστε τα νύχια σας με οξυζενέ 2 φορές τον μήνα για να το αποφύγετε
• Τα σκούρα βερνίκια δίνουν έμφαση στα ελαττώματα. Για να το αποφύγετε, κάνετε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα και ενυδατώνετε συχνά.
 
 

1 σχόλιο: