Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου

 
 
Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού σάς εφιστά σήμερα την προσοχή σε διαφωνίες και ρήξεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Χειριστείτε με ισορροπία και ψυχραιμία τα όσα προκύπτουν και αποφύγετε να κινηθείτε σε άκρα που μάλλον θα λειτουργήσουν εναντίον σας. Δώστε ενέργεια στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Χειριστείτε σήμερα με προσοχή και ανοιχτή καρδιά θέματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τον σύντροφό σας. Με την εύνοια της Αφροδίτης, ασχοληθείτε έντονα και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και την οικονομική σας πορεία. Μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό τομέα είναι σημαντικό να αξιοποιηθεί άμεσα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Οι όψεις της Σελήνης με μια πλειάδα πλανητών, σας δίνουν σήμερα μια σημαντική βοήθεια μέσα από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις - κλειδιά σε μια περίοδο δύσκολη για σας. Αποφύγετε παρόλα αυτά μπλεγμένες καταστάσεις, σχόλια που μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθούν εις βάρος σας αλλά και εντάσεις που υπάρχουν σε προσωπικές σχέσεις και νομικές διαδικασίες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Εντονα θα σας απασχολήσουν σήμερα συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που περιέχουν μεγάλη φόρτιση και αφορούν σε εκκρεμότητες τόσο δικές σας όσο και κοντινών σας προσώπων. Στον συναισθηματικό τομέα, κρατήστε ισορροπίες και εξηγήστε με ήρεμο τρόπο τη θέση σας.
 
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Σημαντικές συζητήσεις που φτάνουν σε βάθος και αντιμετωπίζουν ουσιαστικά καταστάσεις που το προηγούμενο διάστημα δεν θέλατε ή δεν τολμήσατε να αντιμετωπίσετε, φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Εστιάστε τόσο στον οικονομικό όσο και τον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και, με τη βοήθεια κοντινών προσώπων, βρείτε ουσιαστικές λύσεις.
 
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Επιδιώξτε μια πιο πρακτική αντιμετώπιση συνεργατών αλλά και προσώπων που εμπλέκονται στα οικονομικά σας και μην αφήνετε σημαντικά ζητήματα να αιωρούνται αυτή την περίοδο. Στον συναισθηματικό τομέα, η εύνοια της Αφροδίτης φορτίζει θετικά το κλίμα τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με αγαπημένα πρόσωπα και νέες γνωριμίες.
 
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψεις με μια πληθώρα πλανητών, σας φέρνει κοντά με πρόσωπα αλλά και καταστάσεις που σας βοηθούν να κατανοήσετε όσα συμβαίνουν και σας διέφευγαν μέχρι τώρα. Η σημερινή μέρα σας ζητά να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα, αλλά και επαφές που σας βοηθούν να απεμπλακείτε από πλάνες και χαοτικές καταστάσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Σημαντικές υποθέσεις φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα που, για να επιτευχθούν με επιτυχία, χρειάζονται πολύπλευρη αξιολόγηση. Συζητήσεις με άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις αλλά και ειδικεύονται σε όσα σας απασχολούν μπορούν να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις αλλά και τους σωστούς τρόπους για να φτάσετε σε αυτές.
 
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Με αρκετούς πλανήτες να σας φωτίζουν θετικά, πάρτε σήμερα με ρεαλισμό και ευθύνη τη δύναμη στα χέρια σας, ορθώστε δυναμικά το ανάστημά σας και επιτύχετε σε κάθε τομέα. Το μυστικό είναι η επιμονή και η ρεαλιστική διαχείριση που αποκλείει παλινδρομήσεις και συναισθηματικές χαώσεις και διαρροές σε ό,τι σας εγκλωβίζει και σας αποδυναμώνει.
 
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η Σελήνη σήμερα σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας φορτίζει με ένταση και μεγάλη πίεση τον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Προσπαθήστε να χειριστείτε με αποστασιοποίηση και πρακτικότητα τα όσα προκύπτουν και να μην εμπλακείτε ταυτιζόμενοι με αυτά, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να περιπλανηθείτε άσκοπα.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης σάς βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα οικογενειακά και προσωπικά θέματα, βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν πιέσει το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή μέρα ευνοεί την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που σας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα και σας βοηθούν να ανατροφοδοτηθείτε.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές και απαραίτητες αλλαγές, φέρνει η σημερινή μέρα, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Φανείτε προσεκτικοί και διευκρινίστε τυχόν ασάφειες, πριν περάσετε σε οριστικές αποφάσεις. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, χειριστείτε με προσοχή εντάσεις και συζητήσεις που περιέχουν ανατροπές.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου