Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Feather extensions: Φτερά στα μαλλιά!

Feather extensions: Φτερά στα μαλλιά! 

Μια νέα τάση στο hairdressing αλλά και τη μόδα γενικότερα κατακτά το εξωτερικό και έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα feather extensions ...

Οι πρώτοι άρχισαν να τα φορούν στην Αμερική περίπου ένα χρόνο πριν. Πριν από ελάχιστους μήνες άρχισαν να τα κυκλοφορούν και κάποιες Ελληνίδες που όμως τα έφεραν από το εξωτερικό, ενώ κάποιοι μπορεί να τα είδατε φορεμένα από τουρίστριες στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Για όσους δεν τα έχουν δει, είναι φτερά (συνήθως κόκκορα), προσωρινά στερεωμένα σε μια τούφα των μαλλιών σας, στο μπροστινό τμήμα, αλλά κρυμένα πίσω από άλλες τούφες μαλλιών έτσι ώστε να φαίνεται μόνο ένα μέρος τους. Κυκλοφορούν σε πάρα πολλά χρώματα, από έντονο φούξια έως ασπρόμαυρα. Η εφαρμογή και η αφαίρεσή τους γίνεται μόνο σε κομμωτήριο, εκτός αν θέλετε να ρισκάρετε τα μαλλιά σας!

Τα feather extensions τον τελευταίο καιρό κάνουν τόσο μεγάλη θραύση στην Αμερική, ώστε υπήρξαν διαμαρτυρίες από ενώσεις ψαράδων επειδή δεν βρίσκουν φτερά κόκκορα στην αγορά, λόγω της αυξημένης ζήτησης από τα κομμωτήρια, ενώ οι εταιρίες που τα προμηθεύουν δηλώνουν αδυναμία να εξυπηρετήσουν την ζήτηση!

Ήδη οι πρώτοι celebrities, όπως ο Steve Tyler, η Ke$ha και η Miley Cyrus (βλ. φώτο) έχουν ενδώσει στην νέα μόδα, κάνοντας το κοινό να αναζητά τα πιο cool και παράξενα feather extensions για τα μαλλιά τους!

Τα μαλλιά με φτερά μπορούν να συνδυαστούν τόσο με casual, όσο και με επίσημο ντύσιμο. Δεν είναι λίγες οι σταρ του Χόλυγουντ που εμφανίστηκαν σε επίσημες εκδηλώσεις με λιτά και κομψά μαύρα φορέματα και ένα πανέμορφο feather να στολίζει τα μαλλιά τους.

Ποιο είναι το μυστικό της νέας μόδας; Συνήθως το styling (περμανάντ, βαφές, ανταύγειες κτλ) μπορεί να αποδυναμώσει τα μαλλιά λόγω των χημικών που εφαρμόζονται. Τα feathers είναι μια φυσική εναλλακτική για να απογειώσετε τα μαλλιά σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου