Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νοικοκυρές : Αυτό το γνωρίζατε;

-Εάν είστε από αυτές που λατρεύουν τα βιβλία και οι βιβλιοθήκες σας έχουν άπειρα, για να μη συσσωρεύεται σκόνη σε αυτά, μπορείτε να τους αλλάζετε τακτικά θέση ανοίγοντας παράλληλα και τις σελίδες τους
 
- Για να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας και έχετε ξεμείνει από απολυμαντικό, αδειάστε ένα μπουκάλι coca cola, αφήστε το επί μία ώρα και μετά τραβήξτε το νερό. Kάνει θαύματα!

 
- Αν από το μπάνιο σας ή το πλυντήριο στο σιφόνι του μπάνιου βγάζει αφρούς, ρίξτε λίγο αλάτι πάνω στο σιφόνι. Ο αφρός θα «ξεφουσκώσει».

 
- Για να καθαρίσετε από τον τοίχο μικρούς λεκέδες μούχλας, σκουπίστε τους πρώτα με ένα καθαρό πανί, μετά περάστε τους με ένα υγρό πανί με χλωρίνη και μετά σκουπίστε τους με ένα στεγνό.

 
-Για τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια, χρησιμοποιείστε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και τρίψτε τον με μια χαρτοπετσέτα. Θα αστράψει στο λεπτό!

 
- Αν βάλετε ένα αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας σας, το σιδέρωμά σας θα γίνεται πιο γρήγορα, αφού το σίδερο θα καίει περισσότερο και η θερμοκρασία θα διατηρείται για περισσότερο χρόνο!

 
- Κερί που έσταξε σε κηροπήγια ή άλλα αντικείμενα, βγαίνει πολύ εύκολα, αν τα τοποθετήσετε στη κατάψυξη μερικές ώρες.

 
- Για να πείτε τέλος στους επίμονους λεκέδες από το τηγάνισμα πίσω και πάνω από την ηλεκτρική σας κουζίνα, τοποθετήστε ένα  κομμάτι τζάμι στο σημείο αυτό. Θα αποφύγετε έτσι το δύσκολο και βαρετό καθάρισμα των λεκέδων από τον τοίχο ή τα πλακάκια.

 
- Χάλασε ο αποροφητήρας; Ανοίγετε τα παράθυρα, αλλά εκτός αυτού, κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Κάνουν καλύτερη δουλειά από όλα τα αποσμητικά χώρου!

 
- Για να μη μαυρίζει η κουρτίνα στο μπάνιο σας, περάστε την ένα χέρι baby oil.

 
- Για τον καθαρισμό της μπανιέρας χρησιμοποιείστε ένα σφουγγάρι με ξύδι και τρίψτε τη με αυτό. Στη συνέχεια, ρίξτε σόδα, αφήστε μερικά λεπτά να δράσει και τρίψτε καλά με ένα υγρό σφουγγάρι. Ξεβγάλετε καλά με άφθονο ζεστό νερό.

 
-Για να καθαρίσετε την καφετιέρα του γαλλικού καφέ, γεμίστε τη συσκευή με νερό, ρίξτε μέσα 1-2 κ. σ. σόδα φαγητού, αφήστε τη να βράσει και να περάσει το νερό μέσα στην κανάτα. Θα εξαφανιστούν τα άλατα που συσσωρεύτηκαν με τον καιρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου