Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πώς φοράμε το στυλ vintage;


Τα vintage αντικείμενα είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεχωρίσετε και να προσθέσετε ένα μοναδικό ύφος στην γκαρνταρόμπα σας. Κανείς δεν πρόκειται να έχει το ίδιο φόρεμα με σας, όπως συχνά συμβαίνει όταν ψωνίζουμε από πολυκαταστήματα. Το άλλο πλεονέκτημα αυτών των αγορών είναι ότι μπορείτε να βρείτε πολλά επώνυμα κομμάτια σε πολύ καλές τιμές. Αν είστε καλά ενημερωμένες θα ξέρετε τί να ψάξετε -ένα σακάκι YSL, ένα φόρεμα Courreges σε γραμμή Α, ένα print Missoni ή Pucci. Όμως, υπάρχουν κάποιοι κανόνες όταν ψωνίζουμε vintage κομμάτια και πρέπει να είμαστε ενήμερες γι’ αυτούς, καθώς πολύ εύκολα τo κομψό μπορεί να δείχνει φθηνό, αν κάνουμε έστω και ένα λάθος.

Το κλειδί στις vintage αγορές είναι να είστε αυστηρή
  • Η κατάσταση του ρούχου θα πρέπει να είναι τέλεια. Να μην έχει τραβήγματα, λεκέδες ή ξεθωριασμένο χρώμα. Αυτή είναι η διαφορά του να μοιάζεις υπέροχη με να μοιάζεις τσαπατσούλα.
  • Το μέγεθος θα πρέπει να σας κάνει, ή τουλάχιστον να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείτε να το μεταποιήσετε. Ποτέ μην αγοράζετε μικρότερο νούμερο.
  • Ένα vintage επώνυμο φόρεμα μπορεί να βρεθεί εύκολα αν ξέρετε για τί ψάχνετε.
  • Eίναι καλύτερα να αρχίσετε τις vintage αγορές σας από τον τομέα των αξεσουάρ. Γενικότερα δεν υπάρχουν λάθη στα vintage κοσμήματα ή clutches.

Η γκουρού του στυλ vintage Rachel Zoe συμβουλεύει: «Το πώς φοράμε τα vintage ρούχα είναι λεπτή υπόθεση, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να δοκιμάσετε διαφορετικά look. O νούμερο ένα κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι να αναμειγνύετε τα vintage κομμάτια με σύγχρονα ρούχα και αξεσουάρ. Αυτό θα σας κάνει να δείχνετε ισορροπημένη, μοντέρνα και με προσωπική άποψη αντί για παλιομοδίτικη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου