Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

SPA ποδιών στο σπίτι σε 15’

 
Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε σε αισθητικούς γιατί πάλι χάλασαν τα νύχια σας; Οπλιστείτε με καλή διάθεση και γίνεται η αισθητικός του εαυτού σας!!

Η διαδικασία είναι απλή, δημιουργική και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Βήμα 1ο: Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ρίξτε μέσα ότι άλατα σας αρέσουν. Βάλτε για 5’ μέσα τα πόδια σας και αφήστε τα να μαλακώσουν.
Βήμα 2o: Βγάλτε τα από το νερό και με μια ελαφρόπετρα τρίψτε τις φτέρνες και τις πατούσες σας ώσπου να απομακρύνεται τα σκληρά μέρη.
Βήμα 3ο: Κόψτε τα νύχια σας σε τετράγωνο σχήμα και σπρώξτε με το ειδικό εργαλείο τα πετσάκια των νυχιών προς τα πίσω.
Βήμα 4ο: Αφού έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών. Απλά φτιάξτε ένα μείγμα από ζάχαρη και baby oil και με αυτό τρίψτε τα πόδια σας. Με τον τρόπο αυτό θα απομακρύνεται τα νέκρα κύτταρα, θα ενυδατώσετε τα πόδια σας και θα γίνουν τόσο μαλακά σαν ενός μικρού παιδιού.
Βήμα 5ο: Αφού ξεπλύνετε τα πόδια σας με νερό και σκουπίσετε απαλά περάστε από πάνω με ένα θρεπτικό διαφανές βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια με τo χρώμα της αρεσκείας σας. Εάν θέλετε ακόμα περισσότερη δημιουργία βάλτε την φαντασία σας και κολλήστε στο νύχι του μεγάλου δαχτύλου στρασάκια στο σχήμα που εσείς επιθυμείτε!!!
 
TIP: Βάλτε απαλή μουσική, ανάψτε μερικά κεράκια και κάντε το χώρο σας να αποπνέει την ηρεμία που χρειάζεστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου