Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τι είναι το ιαματικό νερό σε σπρέι και πώς χρησιμοποιείται;


 
Η ενυδατική κρέμα, τα προϊόντα καθαρισμού, οι μάσκες προσώπου, το ιαματικό νερό είναι όλα ιδανικά για την επιδερμίδα του προσώπου. Πώς, όμως, τα επιλέγουμε σωστά ώστε να ταιριάζουν με τον τύπο του δέρματός μας και ποια είναι τα ευεργετικά τους συστατικά που πρέπει να γνωρίζουμε; Συχνές ερωτήσεις σχετικές με τη φροντίδα του προσώπου και την προστασία του βρίσκουν τις απαντήσεις τους, που σας ενημερώνουν για πράγματα τα οποία θα πρέπει να ξέρετε, ώστε να έχετε μια φρέσκια, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

Τώρα το καλοκαίρι ειδικά στην παραλία βλέπουμε κυρίες να ψεκάζουν με ιαματικό νερό υπό τη μορφή σπρέι το πρόσωπο τους.  Γιατί το κάνουν και ποια είναι τα οφέλη;
Πολλές φαρμακευτικές κυρίως φίρμες καλλυντικών διαθέτουν ιαματικό νερό υπό τη μορφή σπρέι για το πρόσωπο και το σώμα εν γένει. Το ιαματικό νερό είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την άμυνά της. Κοινώς την κάνει πιο δυνατή απέναντι σε εξωγενείς παράγοντες. Είναι ιδανικό να χρησιμοποιούμε ιαματικό νερό κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού, ούτως ώστε να αποσυμφορείται η επιδερμίδα. Μπορείτε να ψεκάζετε το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ, να το αφήνετε για μερικά λεπτά να δράσει και κατόπιν να σκουπίζετε ελαφρά το πρόσωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου