Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ενέσιμο lifting με BOTOX και υαλουρονικό οξύ

Το πρόσωπο σε νεαρή ηλικία σχηματίζει ένα νοητό τρίγωνο. Το επάνω μέρος του είναι το πιο φαρδύ και κατεβαίνοντας προς τα κάτω στενεύει. Με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα αλλάζουν. Η απώλεια όγκου και η υπερκινητικότητα των μυών του προσώπου είναι οι δύο βασικοί παράγοντες της διαδικασίας της γήρανσης που μαζί συμβάλλουν στην δημιουργία των ρυτίδων. Έτσι το πρόσωπο αλλάζει σχήμα και το νοητό τρίγωνο αντιστρέφεται.
enesimo_lifting.jpg

  • Το ενέσιμο lifting είναι η λύση στο πρόβλημα αυτό: Ο συνδυασμός του ΒΟΤΟΧ και του υαλουρονικού οξέως προσφέρει ένα αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο και χαρίζει μια φρέσκια και δροσερή όψη στο πρόσωπο.
  • Το ΒΟΤΟΧ χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσουμε τις ρυτίδες έκφρασης που δημιουργούνται καθημερινά με τις εκφράσεις μας στο πάνω μέρος του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο και ανάμεσα από τα μάτια). Επίσης με το ΒΟΤΟΧ φτιάχνουμε και το περίγραμμα του λαιμού προσφέροντας μια εξαιρετική μη-χειρουργική λύση στη χαλάρωση της περιοχής.
  • Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσουμε τον όγκο σε περιοχές του προσώπου που έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους με το πέρασμα του χρόνου όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη. Επίσης διορθώνονται και βαθιές πτυχώσεις του δέρματος σε περιοχές όπως οι ρινοπαρειακή αύλακα καθώς και οι ρυτίδες καπνιστού.
  • Η ολική ανανέωση του προσώπου ολοκληρώνεται σε μόλις 30’ και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.
  • Το αποτέλεσμα έρχεται σταδιακά και ολοκληρώνεται σε 15 ημέρες. Έτσι κανένας δε θα  καταλάβει ότι έχουμε κάνει κάτι  επεμβατικό στο πρόσωπό μας.
  • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, ράμματα ή παραμονή στο νοσοκομείο. Αντιθέτως μετά τη θεραπεία μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
  • Το αποτέλεσμα είναι πλήρως αναστρέψιμο. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, απλά δεν επαναλαμβάνει τη θεραπεία και το πρόσωπο επανέρχεται στην προ της θεραπείας κατάστασή του.
πηγή : mylook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου