Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τα γνωρίσματα του άπιστου άντρα σήμερα...



Εσύ ακόμα ψάχνεις τα σημάδια του κραγιόν στο γιακά του καλού σου ή ερευνάς με προσοχή το σακάκι του για ξανθές τριχούλες της ερωμένης του;

Μήπως έχεις μείνει κολλημένη στους άπιστους άντρες με πρόφαση το φίλο τους το Λευτεράκη; Κουκλίτσα μου, κοιμήσου ήσυχη όσο εκείνος σε κάνει τάρανδο, γιατί άλλα είναι σήμερα τα γνωρίσματα του άπιστου άντρα!
1. Ο άπιστος ο άντρας δεν βρίσκει φτηνές δικαιολογίες:
 
Νομίζεις πως ο άπιστος άντρας σήμερα θα την κάνει την κουτσουκέλα του λέγοντας φτηνές δικαιολογίες όπως το παλαιό: "έχουμε πολλή δουλειά και θα μείνω στο γραφείο μέχρι αργά"ή "κανονίσαμε να βγούμε με τα παιδιά και θα αργήσω"; Όχι βέβαια! Το σενάριό του θα είναι πολύπλοκο, ευφάνταστο και δημιουργικό. Ο τάδε που έπαθε εκείνο και με έβαλε να του φτιάξω το άλλο και η ώρα πέρασε γιατί ο τρίτος τάδε έφερε το άλλο εργαλείο...και πάει λέγοντας. Φυσικά ο καλός σου θα έχει μάθει το παραμυθάκι του στην εντέλεια (και μπορεί μέχρι και την διαδρομή Αθήνα -Πάτρα για να δει την παράνομη τραγουδιάρα του στα μπουζούκια) και μόνο μετά από μερικές ημέρες και κάποια ψέματα αργότερα, θα καταφέρεις να τραντάξεις το παραμύθι που σου αράδιασε.
Για καλή σου τύχη: όλο και κάποιο λάκκο θα έχει ιστορία του κι εσύ μπορεί τυχαία αλλά θα πέσεις μέσα και θα τον ανακαλύψεις.
Το θετικό: για να κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια να καλύψει τις πομπές του, δεν θέλει να μάθεις τα ξενοκοιτάγματά του, γιατί μάλλον σε αγαπά!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!
2. Ο άπιστος ο άντρας κράζει τους ακόμα πιο άπιστους κολλητούς του:
Αυτός είναι βράχος, είναι υπόδειγμα, είναι κολλημένος με εσένα, τη στιγμή που οι φίλοι του στην πιο πρόσφατη έξοδο μαζί τους, δεν άφησαν θυληκιά γάτα που να μην την πειράξουν. Μάλιστα, αυτό που σου λέει συχνά, είναι πόσο μεγάλη κριτική τους ασκεί για την συμπεριφορά τους αυτή και για το κακό που κάνουν στη σχέση τους.
Για καλή σου τύχη: υπάρχουν παροιμίες όπως η γνωστή: δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, που πρέπει να σου κινήσουν υποψίες για τον καλό σου.
Το θετικό: για να κράζει τόσο πολύ τους άπιστους κολλητούς του, βαθιά μέσα του καταλαβαίνει πως οι κουτσουκέλες που κάνει είναι κάτι κακό!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!
3. Ο άπιστος ο άντρας πιστεύει πως τον απατάς:
Είναι μια συνήθης τακτική που την ακολουθούν οι περισσότεροι άπιστοι οι οποίοι φροντίζουν να ρίχνουν το μπαλάκι της απιστίας επάνω σου. Γιατί ντύνεσαι προκλητικά, γιατί θέλεις να βγαίνεις μόνη, μήπως τον απατάς, μήπως βρήκες άλλο; Όλα αυτά τα ερωτήματα που σου θέτει βασανιστικά, δεν προέρχονται από ενδιαφέρον ή από ζήλεια αλλά από την αμφιβολία μήπως του κάνεις όσα σου κάνει.
Για καλή σου τύχη: η σκηνές ζηλοτυπίας του θα είναι τόσο μεγάλες που θα τον χωρίσεις εξαιτίας τους.
Το θετικό: με τη ζήλεια και το ενδιαφέρον που σου δείχνει, σε ΄κάνει να νιώθεις ξεχωριστή.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!
4. Ο άπιστος ο άντρας δεν έχει Facebook (λέει τώρα)!
Ο άπιστος άντρας απέχει από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα γιατί τάχα είναι παραδοσιακό αρσενικό και δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες ανακαλύψεις. Δεν θέλει να ακούσει για Facebook, απέχει από το Twitter και το Msn και ούτε λόγος για mail! Τώρα τι το θέλει το ίντερνετ στο κινητό, είναι γεγονός για μελέτη.
Για καλή σου τύχη: όλο και κάποιος γνωστός θα τον κάνει tag σε φωτογραφία στο Facebook παρέα με την παράνομη αγάπη του κι εκεί θα ανακαλύψεις το προφίλ που διατηρεί με άλλο όνομα και χωρίς φωτογραφία!
Το θετικό: αφού δεν είστε φίλοι στο Facebook, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τους δικούς σου θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου και μάλλον ο κόσμος το έχει τούμπανο!
5. Ο άπιστος άντρας έχει προβλήματα με το κινητό του... διαρκώς:
Την ώρα της απιστίας το κινητό του αγοριού αυτού δεν είναι διαθέσιμο, το σήμα έχει χαθεί, η συσκευή μπλόκαρε, ο λογαριασμός έληξε και του έκοψαν τη σύνδεση, η μπαταρία δεν φορτίστηκε! Γενικά η σχέση του με το κινητό του είναι πιο δύσκολη και από τα ανεμοδαρμένα ύψη!
Για καλή σου τύχη: θα ξεχάσει ένα απεσταλμένο μήνυμα στην παράνομη του αγάπη και φυσικά θα το τσιμπήσεις εσύ!
Το θετικό: δεν υπάρχει!
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου!
6. Ο άπιστος άντρας έχει μόνο φίλες, καμία πρώην:
Εσύ ψάχνεις με το λυχνάρι να βρεις έστω μια πρώην του καλού σου, μια κοπέλα που τα είχε άντε στο γυμνάσιο, ένα κορίτσι που κάτι ερωτικό να παιζόταν μαζί του, για να ξέρεις από που να φυλάγεσαι. Αλλά αυτός ανένδοτος. Πρώην στο τοπίο δεν υπάρχει. Μόνο φίλες, φίλες αγαπημένες, φίλες κολλητές, λες και φύτρωσε ο άντρας αυτός σαν μανιτάρι και η ερωτική ζωή του ξεκίνησε στο πλευρό σου. 
Για καλή σου τύχη: μία από τις πρώην του θα γίνει μεγάλο αστέρι και θα μνημονεύσει τον καλό σου σε κάποια τηλεοπτική της συνέντευξη. Εκεί θα μάθεις πως το γλυκό Κατερινάκι δεν ήταν μόνο καλή φίλη με τον καλό σου αλλά κάτι παραπάνω.
Το θετικό: με τόσες φίλες, θα σου επιτρέψει να διατηρήσεις την φιλία με τους δικούς σου άντρες κολλητούς.
Το αρνητικό: σε απατάει χρυσή μου και οι φίλες του το έχουν τούμπανο!

2 σχόλια: