Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

To ζώδιο σας σήμερα 3/8/2011

Η σελήνη περνάει στο ζυγό σήμερα στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα που αφορούν τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές μας σχέσεις. Αναζητούμε ισορροπίες και αρμονία σε κάποιο τομέα της ζωής μας γι’ αυτό και μπορεί κάποιες φορές να μην είμαστε ειλικρινείς με κάποιους στους οποίους λέμε αυτό που θέλουν να ακούσουν για να γίνουμε αρεστοί. Η είσοδος του Άρη από σήμερα και έως τα μέσα Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Καρκίνου μας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους αλλά και πιο εύθικτους και παραπονιάρηδες.

Κριός 21/03-20/04:  Ο κυβερνήτης σας Άρης, κάνει την  είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και περιορίζοντας τον παρορμητισμό και το δυναμισμό σας. Ο συναισθηματισμός δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως θα θέλατε δημιουργώντας πολλές φορές πίεση και κατά συνέπεια εκρήξεις. Αρχικά επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών αλλά μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου θα το έχετε νιώσει όλοι. Η δράση σας επικεντρώνετε στην οικογένεια, το σπίτι η θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ τώρα θα μπορούσατε να συσφίξετε οικογενειακές σχέσεις. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Το κλίμα είναι ρομαντικό για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ μπορεί να νιώθετε και την ανάγκη για απόσυρση και ηρεμία...  

 Ταύρος 21/04-21/05: Η ισορροπία των σχέσεων τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στην καθημερινότητα σας,  θα σας απασχολήσει σήμερα. Οι Ταύροι των πρώτων ημερών γίνεστε πιο συναισθηματικοί στις σχέσεις με τους φίλους και σήμερα θα περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο κάνει πιο δύσκολη, πολύπλοκη αλλά και ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας. Επηρεάζετε η επικοινωνία ιδιαίτερα με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και ν’ αποφύγετε τη νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει  ατυχήματα.   

Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη το ζυγό σας χαρίζει ενθουσιασμό και μια ευχάριστη και ερωτική διάθεση.  Ωστόσο ίσως χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής και της κοινωνικής σας ζωής. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο έντονων οικονομικών εξελίξεων.  Έσοδα και έξοδα συναγωνίζονται, ενώ θα υπάρχει η τάση να παρασύρεστε σε έξοδα που καλύπτουν περισσότερο συναισθηματικές, παρά πρακτικές ανάγκες σας. Δαπάνες για το σπίτι είναι πολύ πιθανές.     

Καρκίνος 22/06-22/07: Ο πλανήτης της δύναμης και της τόλμης μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας κάποια απ’ τα χαρακτηριστικά του. Η ενέργεια και η ζωτικότητα σας ανεβαίνουν, ενώ και η ερωτική σας διάθεση θα ακολουθήσει ανοδική πορεία. Βέβαια ο συναισθηματισμός κάποιες φορές δεν θα σας επιτρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια όπως και όπου θέλετε, δημιουργώντας εσωτερική πίεση ή εκνευρισμούς και εντάσεις με το σύντροφο και κοντινούς σας ανθρώπους.  Ισορροπίες θα χρειαστεί να κρατήσετε σήμερα στις σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 

Λέων 23/07-23/08: Μια περίοδος έντονου παρασκηνίου ξεκινά για εσάς με την είσοδο, από  σήμερα του Άρη στον Καρκίνο. Κάποιους μπορεί να σας γεμίζει άγχος ή περιορίζει την ενεργητικότητα και τη δράση σας. Όσο και αν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε, κάτι σας κρατάει πίσω. Μην πιέσετε καταστάσεις. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ξεκούραση και εσωτερική αναζήτηση. Σήμερα όμως η μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και θα πρέπει να οργανωθείτε για να τα προλάβετε.  Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος έρχονται στο προσκήνιο. 

Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται με την είσοδο του Άρη από σήμερα στον Καρκίνο. Το επόμενο διάστημα θα σπαταλήσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σε κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά, με κύριο στόχο να γνωρίσετε κόσμο και να δικτυωθείτε, ώστε να προωθήσετε προσωπικούς σας στόχους.  Αυτή τη περίοδο θα μπορούσατε επίσης να δεθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και να δείτε τη σχέση σας πιο ουσιαστικά. Σήμερα πάντως, κυρίως οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και μάλλον θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας προσπαθώντας να ισορροπήσετε έσοδα και έξοδα. 

Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας σήμερα και εσείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Όλα γύρω σας φαντάζουν μικρότερα σε σχέση με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, σηματοδοτεί για εσάς μια περίοδο εξελίξεων σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Οι περισσότεροι επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά και θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην διαταράξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο συναισθηματισμός μπορεί να σας κάνει εύθικτους και νευρικούς.   

Σκορπιός 24/10-22/11: Η ζωτικότητα σας υποχωρεί, ενώ κούραση και ατονία κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και σας καλούν να ρίξετε τους τόνους και να ξεκουραστείτε. Ωστόσο η είσοδος του Άρη από σήμερα στον Καρκίνο τονίζει την αισιοδοξία και την πίστη σας για το μέλλον, ρίχνοντας σας σε ένα αγώνα για την προώθηση ενός σχεδίου. Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα χειριστείτε τις καταστάσεις αλλά θα χρειαστείτε ν’ αντιμετωπίσετε με τακτ και ηρεμία τα προβλήματα ώστε να τα υπερπηδήσετε χωρίς να υπάρξουν απώλειες. Κάποιοι θα επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν εξωτερικό ή σχέδια για ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα.       

Τοξότης 23/11-21/12: Φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των κοινωνικών υποχρεώσεων σας. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, αυξάνει τα πάθος σας και μπορεί να σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά και πιο εύθικτους, εμπλέκοντας σας σε παιχνίδια εξουσίας. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας  παρασύρουν. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν σ’ ένα αγώνα δρόμου για την τακτοποίηση τους.   

Αιγόκερω 22/12-20/01: Θέματα καριέρας θα απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς σήμερα και θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανωτέρους. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα φέρει αναστάτωση και πιθανά προβλήματα στη σχέση με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη. Οι τόνοι ανεβαίνουν και αν δεν προσέξετε θα υπάρχουν σοβαρές ρήξεις στις σχέσεις σας.    

Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του ζυγού τονίζει την αισιοδοξία σας και σας κάνει πιο αυθόρμητους και εξωστρεφείς σήμερα.   Αν και βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο επικεντρώνει τη δράση και το ενδιαφέρον σας σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί να κουραστείτε  πολύ αυτή τη περίοδο και αυτό να επηρεάσει και την υγεία σας. Διαφυλάξτε τις εργασιακές σας σχέσεις και αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς γιατί είναι πιθανό να οδηγήσουν  σε ρήξη.   Καλή περίοδος για να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να προσπαθήσετε ν’ απαλλαχτείτε από κακές και βλαβερές συνήθειες. 

Ιχθείς 20/02-20/03:  Από μια πιο ουσιαστική και βαθύτερη πλευρά θα δείτε τις σχέσεις σας σήμερα ενώ οικονομικά ζητήματα μπορεί να χρειαστούν τη προσοχή σας.  Άκρως καλοκαιρινό και ευχάριστο γίνεται το κλίμα από σήμερα με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει, ενώ επικεντρώνεστε σε θέματα που σας ευχαριστούν και η διασκέδαση έχει τον πρώτο ρόλο. Είναι μια περίοδος που θα έρθετε πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και στα παιδιά. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά θ’ απασχολήσουν έντονα κάποιους από εσάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου