Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο ανάδρομος Ερμής και ερωτικές συμβουλές... «here we go again!»

Μόλις έχουμε σκίσει την σελίδα του Ιουλίου, και ο πιο ζεστός και ανέμελος – θεωρητικά – μήνας του χρόνου φανερώθηκε στην σελίδα του επιτοίχιου ημερολόγιού μας μαζί με εκείνη την φωτογραφία ενός νησιού με τα γαλαζοπράσινα νερά. 

Μαζί με τα γενέθλια φίλων και γνωστών που έχετε να σημειώσετε, και ανάμεσα σε άλλες υπενθυμίσεις, καλά θα κάνετε, στο κουτάκι που δείχνει την 3η μέρα του, να σημειώσετε με μεγάλα κόκκινα γράμματα «Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος! Βοήθειά μας!» και στο κουτάκι που δείχνει την 27η «Ερμής ανάδρομος, τέλος!». 

Ναι λοιπόν, αν δεν το μάθατε, φέτος με τις καλοκαιρινές μας διακοπές θα έχουμε παρέα και τον Ερμή να πηγαίνει με την όπισθεν! Λες και δεν μας έφταναν όλες οι άλλες όψεις του μήνα, έχουμε τώρα να ανησυχούμε και για τον Ερμή. Μόλις έχει μπει στην Παρθένο, και από την πρώτη κιόλας μοίρα της, θα φτάσει μέχρι και την 18η μοίρα του Λέοντα χαρίζοντας όλες εκείνες τις εκπλήξεις του περισσότερο στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων, και ειδικότερα στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Βέβαια, μην νομίσετε ότι αν δεν ανήκετε σε αυτά θα την γλυτώσετε. Κοιτάξτε μήπως έχετε κάποιον πλανήτη στις εν λόγω μοίρες, και αν εσείς είστε καλυμμένοι, κοιτάξτε τα ωροσκόπια των αγαπημένων σας προσώπων, συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Όλο και κάποιος θα υπάρχει μέσω του οποίου θα αναγνωρίσετε την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στους ουρανούς. Και όπως μου είχε πει μία φίλη παλιότερα «Τι να το κάνω που εμένα ο ανάδρομος Ερμής δεν με επηρεάζει; Επηρεάζει εσένα και αυτό μου φτάνει!»


Αυτές τις μέρες λοιπόν μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να λογομαχεί με τον σύντροφο, τον εργοδότη, τους φίλους για κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε, και όμως η άλλη μεριά το «άκουσε». Μπορεί πολλά πράγματα να πάνε στραβά για αυτό μια καλή ιδέα θα ήταν να εκτυπώσετε τον νόμο του Μέρφι που λέει «Όταν τα πράγματα πάνε καλά...κάτι θα πάει στραβά! Και αν στην πορεία ανακαλύψεις ότι υπάρχουν μόνο 4 δυνατοί τρόποι για να πάει κάτι στραβά και φροντίσεις να τους προλάβεις, τότε αμέσως θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος» ώστε να παίρνετε κουράγιο! Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσετε μία τέτοια λογομαχία και παρεξήγηση είναι να τα ρίξετε στον ανάδρομο Ερμή ώστε ο άλλος μετά να ανησυχεί για το τι άλλο πρόκειται να του συμβεί! Και μιας και ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και των ταξιδιών θα ήταν πλεονασμός να σας τονίσουμε ότι πρέπει να διπλοτσεκάρετε ότι έχει να κάνει με εισιτήρια, δρομολόγια, κρατήσεις κτλ ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων - και δεν εννοώ ευχάριστων!

Ας δούμε όμως εν συντομία και την θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή για να ευθυμήσουμε λίγο. ...Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι κατάλληλη για περισυλλογή και γενικότερα για να ξανασκεφτούμε πράγματα και καταστάσεις όχι τόσο επιφανειακά όσο την πρώτη φορά, αλλά σε περισσότερο βάθος. Αυτό θα ήταν καλό να το κάνουμε μόνοι μας γιατί θα είναι λίγο δύσκολο να συγχρονίσουμε και να εναρμονίσουμε την σκέψη μας με αυτή των άλλων. Ίσως αυτή η ανασκόπηση και η ενδοσκόπηση να είναι πιο φανερές σε όλα εκείνα τα γεγονότα που συνέβησαν από τις 15 Ιουλίου και έπειτα, τότε που ο Ερμής περνούσε για πρώτη φορά από τις ίδιες μοίρες που πρόκειται να διανύσει και τώρα.

Επίσης, μπορεί το διάστημα αυτό να καταλάβετε τι είναι αυτό που πήγαινε στραβά και δημιουργούσε προβλήματα είτε σε κάποιο project είτε σε μία παλιότερη συζήτηση και να το διορθώσετε. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι μάλλον το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και τότε οι κατάλληλες αποφάσεις θα παρθούν περισσότερο αβίαστα και φυσιολογικά. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε τίποτα γιατί στην πορεία μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Μα θα μου πείτε τώρα, «Εγώ δε θέλω ούτε να σκεφτώ κάτι, ούτε να ψάξω κάτι εις βάθος. Εγώ θέλω να κάνω τις διακοπές μου με τον σύντροφό μου και να περάσω καλά». Κάποιοι άλλοι μπορεί να σκέφτεστε αν θα σας τηλεφωνήσει εκείνος ο γοητευτικός νεαρός που γνωρίσατε τις προάλλες, και κάποιοι ίσως ακόμα αναπολείτε τον προηγούμενο έρωτά σας και αναρωτιέστε αν σας σκέφτεται ακόμα. Ε ναι, αυτόν, τον κατά τα άλλα ανέμελο μήνα, σκέφτεστε το «πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας» …τον έρωτα, είτε αυτός έχει σάρκα και οστά είτε όχι! Θέλετε να ξέρετε αν αυτός ο ανάδρομος Ερμής που ενοχοποιείται ανάμεσα στα άλλα και για τις «επιστροφές…καταστροφές» πρόκειται να επαναφέρει κάτι γλυκό ή πικρό, σε σας ή τον σύντροφό σας. Πάμε λοιπόν να δούμε…!


Συμβουλές στους Κριούς

Μπορεί για εσάς η ανάδρομη πορεία του Ερμή να γίνεται σε φιλικό ζώδιο, αλλά αν σκεφτούμε ότι πάνω στην στάση του ο Ερμής σχηματίζει όψη με τον κυβερνήτη σας από το όχι και τόσο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, ε μάλλον υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στη ζωή σας άτομα τα οποία δεν σας άφησαν τόσο ευχάριστες αναμνήσεις. Ενδεχομένως μέσα στον μήνα να νιώσετε την ανάγκη της απομόνωσης και της απομάκρυνσης από τις χαρές της ζωής. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, απεναντίας καλά θα κάνετε να πάρετε τον χρόνο σας ώστε μην προβείτε σε παρορμητικές ενέργειες που αργότερα ανακαλύψετε ότι δεν σας ικανοποιούν. Αν είστε ελεύθεροι. ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος υπόσχεται πολλά σε ερωτικό επίπεδο και ειδικότερα η 17η του μήνα είναι μία πολύ καλή μέρα!

Ο Ερμής συμβουλεύει τους ελεύθερους να μην επενδύσουν κάνοντας μακροπρόθεσμα πλάνα, σε γνωριμίες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο αυτή. Μπορεί η έλξη αυτή την στιγμή να είναι μεγάλη, αλλά αργότερα η επικοινωνία να αποδειχθεί ανούσια και επιφανειακή. Η συμβουλή του στους δεσμευμένους είναι να κάνουν τα στραβά μάτια στην περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου τους και να προσπαθήσουν με κάποιο νοερό ταξίδι πίσω στο παρελθόν, να αναθερμάνουν την φλόγα του έρωτά τους.


Συμβουλές στους Ταύρους

Επάνω που πήγατε να χαρείτε με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, ο κατεργάρης θεός γυρίζει πίσω παρατείνοντας την αγωνία σας. Ως κυβερνήτης του πέμπτου σας οίκου, με την ανάδρομή αυτή πορεία του, μπορεί να βιώσετε την επιστροφή ενός παλιού έρωτα ειδικότερα γύρω στα μέσα του μήνα. Το τι θα αποφασίσετε βεβαίως να κάνετε είναι άλλη υπόθεση. Το καλύτερο ίσως που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε αρχικά μία ανιχνευτική συμπεριφορά και στάση μέχρι να δείτε που πραγματικά οδηγείται η κατάσταση. Επίσης στους δεσμευμένους του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν παλαιότερα ζητήματα που θεωρούσανε ότι είχανε λύσει με τον σύντροφό τους. Αυτό μπορεί να σας αποδιοργανώσει αρκετά μιας και ως σταθεροί Ταύροι, η ευελιξία και η αναθεώρηση κάποιων πραγμάτων δεν είναι από τα καλύτερά σας. Αυτή την φορά φροντίστε να συζητήσετε πιο διεξοδικά και ουσιαστικά τα όποια προβλήματα.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους ελεύθερους του ζωδίου να περιμένουν μέχρι τον επόμενο μήνα για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για κάποια νέα γνωριμία που πραγματοποιήθηκε μέσα στον Αύγουστο ή το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Η συμβουλή του σε εκείνους που διατηρούν μία μακρόχρονη σχέση είναι να μην παρασυρθούν από το Δία στο ζώδιό τους και να μην αποφασίσουν τώρα την επισημοποίηση της σχέσης τους.


Συμβουλές στους Διδύμους

Εσείς μπορεί να είστε από τους πιο εξοικειωμένους του ζωδιακού στην ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν σας επηρεάζει, κάθε άλλο! Απλώς έχετε την προσαρμοστικότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε αυτές τις περιόδους. Η ανάδρομη πορεία του στον φιλικό σας Λέοντα μπορεί να επηρεάσει εκ πρώτοις τις μετακινήσεις σας και τα κοντινά ταξιδάκια. Εκτός λοιπόν από τις καθυστερήσεις και τα μικρο-εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε στον δρόμο σας, καλά θα κάνετε να είστε προετοιμασμένοι για αρκετές παρεξηγήσεις και καβγαδάκια με την παρέα σας. Ίσως την περίοδο αυτή η δημοτικότητά σας να μην είναι τόσο αυξημένη όσο συνήθως και να νιώθετε ότι θέλετε να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε το! Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους ελεύθερους του ζωδίου να μην επιχειρήσουν νέες γνωριμίες την περίοδο αυτή γιατί μπορεί να δώσετε διαφορετική εντύπωση για το ποιος πραγματικά είστε. Η συμβουλή του στους δεσμευμένους είναι να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες και να αντιμετωπίσουν τις οποίες δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ.


Συμβουλές στους Καρκίνους

Ο συνδυασμός του ανάδρομου Ερμή και της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σας και μάλιστα σε θετική όψη πρώτα με τον Ποσειδώνα και αργότερα μέσα στον μήνα με το Δία, σας κάνει να αναμοχλεύετε παλιές καταστάσεις και ίσως να αναπολείτε πρόσωπα του παρελθόντος. Αν πραγματικά έχετε μετανιώσει για κάποιον προηγούμενο χωρισμό, αυτή είναι μία καλή περίοδος για να τον αναζητήσετε και να προσπαθήσετε να τον προσεγγίσετε. Μάλιστα ο Άρης σας δίνει όλη την μαχητικότητα και την δύναμη που θα χρειαστεί κάτι τέτοιο. Για εσάς που διατηρείτε ήδη κάποια σχέση, μπορεί την περίοδο αυτή να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας εκτιμάει με τον τρόπο που θα θέλατε και ότι ίσως έρχεστε δεύτεροι στη ζωή του. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα βελτιωθούν αρκετά και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σας.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους ελεύθερους του ζωδίου να σκεφτούν λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν και ίσως να αναθεωρήσουν μία παλιότερη σχέση τους. Αν πραγματικά έχετε μάθει από τα λάθη σας αυτά, τώρα είναι μία καλή στιγμή για να προσεγγίσετε το συγκεκριμένο άτομο και να του δείξετε εμπράκτως ότι έχετε μετανιώσει. Η συμβουλή του στους δεσμευμένους είναι να προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν παλιότερες άσχημες συμπεριφορές που ενδεχομένως είχαν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην σχέση τους. Να συγκρατήσουν την ορμητικότητα που τους δίνει ο Άρης από το ζώδιό τους και με ηρεμία και τρυφερότητα να αποφασίσουν μία νέα, καλύτερη αρχή.


Συμβουλές στους Λέοντες

Ο Ερμής και αν αναδρομήσει…αναστατώσεις θα μυρίσει! Εσείς φαίνεται να βρίσκεστε στο μέσο μιας τραμπάλας που από την μία έχετε την εύνοια του Δία από τον Ταύρο και της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο, και από την άλλη τον ανάδρομο Ερμή που δεν σας αφήνει να αξιοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε τα δώρα αυτά. Είναι σαν να σας δίνουν μία τούρτα (αυτή των γενεθλίων σας) η οποία είναι όλη δική σας, αλλά σας λένε ότι μπορείτε να φάτε μόνο ένα κομμάτι, και πρέπει να προσέχετε να μην σας ανέβει και το ζάχαρο. Αυτήν την περίοδο δε θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι καθυστερήσεις σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Επιθυμείτε να αλλάξετε πολλά στις σχέσεις σας αλλά και τον εαυτό σας, αλλά από ότι φαίνεται τον μήνα αυτό θα το κάνετε με λανθασμένο τρόπο! Η δημοτικότητά σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σας είναι ειδικά τώρα πολύ εύκολο να γνωρίζετε νέα άτομα. Είναι όμως εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι;

Ο Ερμής συμβουλεύει τους ελεύθερους να μην παρασυρθούν από μεγάλα και παχιά λόγια και να προσπαθήσουν να είναι περισσότερο προσγειωμένοι στις νέες γνωριμίες τους. Μπορεί πολλοί φανταχτεροί κόλακες να μαζευτούν στην «αυλή» σας, και καλά θα κάνετε να προτιμήσετε τους απλούς αλλά αληθινούς «χωρικούς». Η συμβουλή του στους δεσμευμένους είναι να προσπαθήσουν με υπομονή και επιμονή να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κακής επικοινωνίας στη σχέση τους, και να φροντίσουν να αφήσουν απέξω τα φαντάσματα του παρελθόντος που μπορεί να τους χτυπήσουν την πόρτα.


Συμβουλές στους Παρθένους

Για εσάς τα πράγματα ομολογουμένως δεν είναι εύκολα. Ο κυβερνήτης σας, σας πρεσάρει αρκετά και η Αφροδίτη επίσης από τον Λέοντα δεν βοηθάει και πολύ την κατάσταση. Ναι, ο Αύγουστος πρόκειται να είναι ένας μήνας εσωστρέφειας και απομάκρυνσης από γνωστούς και αγνώστους. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, θέλετε το δικό σας χώρο και χρόνο ώστε να βυθιστείτε στις σκέψεις σας σχετικά με την πορεία της ζωής σας. Να αναλογιστείτε τα λάθη σας, τα μειονεκτήματα και τα προτερήματά σας, ώστε μετά να επανέλθετε πιο «καθαροί» και λυτρωμένοι. Ο έρωτας ίσως είναι το τελευταίο πράγματα που σκέφτεστε την περίοδο αυτή μιας και δεν νιώθετε αρκετά ενθουσιώδεις και ενεργητικοί. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό με αρκετή περισυλλογή και ενδοσκόπηση ώστε να μπορέσετε καλύτερα να αξιοποιήσετε τα ευχάριστα που σας περιμένουν τον Σεπτέμβριο.

Η συμβουλή του Ερμή στους δεσμευμένους είναι να δώσουν στο ταίρι τους να καταλάβει ότι χρειάζονται λίγο χρόνο μόνοι, γιατί η άμεση επαφή και επικοινωνία μόνο περισσότερες παρεξηγήσεις μπορεί να φέρει. Δίνοντας στον σύντροφό σας να καταλάβει ότι αυτό που προέχει για εσάς τώρα είναι να βρείτε τον εαυτό σας, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την σχέση σας αργότερα. Η συμβουλή του στους ελεύθερους είναι να μην παρασυρθούν σε μία σχέση η οποία δεν ικανοποιεί τις ανάγκες τους μόνο και μόνο γιατί νιώθουν μόνοι αυτή την στιγμή. Θα είναι μία σχέση μονόπλευρη και χωρίς καμία ουσία. Με λίγη υπομονή θα διαπιστώσουν ότι από το τέλος του μήνα η ζωή τους μπαίνει σε έναν διαφορετικό κύκλο και θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση ώστε να εκτιμήσουν το καλό που θα έρθει.


Συμβουλές στους Ζυγούς

Εσείς οι Ζυγοί έχετε ούτως ή άλλως ένα θέμα με την λήψη αποφάσεων. Μπαίνετε πολύ εύκολα σε διλήμματα και σίγουρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν διευκολύνει ιδιαίτερα τα πράγματα. Μπορεί την περίοδο αυτή να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά πλάνα και σχέδια με τον αγαπημένο σας ή τις παρέες σας. Γενικά λόγω του ότι ο Ερμής βρίσκεται σε φιλικό ζώδιο δεν φαίνεται να δημιουργούνται πολλά προβλήματα, αλλά περισσότερο μικρά εμπόδια σε ότι αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στις 13 του μήνα στρέφει την προσοχή σας στον αισθηματικό τομέα οπότε αυτός είναι ένας καλός οιωνός αν ανήκετε στους ελεύθερους του ζωδίου. Μάλιστα μπορεί τώρα να δείτε με διαφορετικό μάτι, κάποιο πρόσωπο που γνωρίσατε τον Ιούλιο, σε κοινή παρέα.

Ο Ερμής συμβουλεύει στους δεσμευμένους του ζωδίου να είναι διαλλακτικοί στις ανάγκες του συντρόφου τους και να μην αφήσουν τα μικροπροβληματάκια στην επικοινωνία τους να χαλάσουν το όμορφο και ρομαντικό κλίμα της σχέσης τους. Η συμβουλή του στους ελεύθερους του ζωδίου είναι να φροντίσουν να διασκεδάσουν φλερτάροντας και διευρύνοντας τον κύκλο τους χωρίς να έχουν στο νου τους να προδικάζουν και να προεξοφλούν και να βάζουν πολύ νωρίς ταμπέλες σε πρόσωπα και καταστάσεις.


Συμβουλές στους Σκορπιούς

Για εσάς ο Αύγουστος δεν είναι καθόλου άσχημος μήνας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα εκ πρώτοις στρέφει την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείετε να έχετε την επιθυμία να αναλογιστείτε την σχέση σας και να επιθυμήσετε να την θέσετε σε πιο σοβαρές βάσεις. Ο Δίας από τον Ταύρο σας δίνει την εύνοιά του σε ότι αφορά αυτό τον τομέα της ζωής σας. Οι ελεύθεροι φαίνεται ότι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά ίσως με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να μην είναι ξεκάθαρη η ποιότητα των γνωριμιών αυτών σε ότι αφορά την μελλοντική τους πορεία και διάρκεια.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους δεσμευμένους να εκμεταλλευτούν το διάστημα αυτό για να αναζωπυρώσουν την φλόγα μέσα στην σχέση τους και κυρίως να μην θέσουν σε κίνδυνο την σχέση αυτή για αμφίβολα πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να τους ξεμυαλίσουν. Μπορείτε να κάνετε όνειρα μαζί αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Ίσως χαριτολογώντας ρίξτε την ιδέα, δείτε πως θα αντιδράσει ο σύντροφός σας, αλλά μέχρι εκεί. Η συμβουλή του στους αδέσμευτους του ζωδίου είναι να μην βιαστούν να δώσουν περισσότερο βάρος από ότι χρειάζεται σε νέα πρόσωπα που θα γνωρίσουν και να φροντίσουν να χαρούν και να φλερτάρουν μέχρι το τοπίο να γίνει περισσότερο ξεκάθαρο.


Συμβουλές στους Τοξότες

Καλούτσικος φαίνεται να είναι ο Αύγουστος για εσάς τους Τοξότες και κυρίως για τους ελεύθερους του ζωδίου. Ο ανάδρομος Ερμής από τον φιλικό σας Λέοντα, προκαλεί κάποιες δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού με τον σύντροφό σας και γενικότερα τις μακρινές σας μετακινήσεις που τόσο λατρεύετε. Τώρα θα μου πείτε, ο ανάδρομος Ερμής είναι ικανός για να σας αποτρέψει από την απόφαση ενός ταξιδιού; Μάλλον όχι, για αυτό τουλάχιστον – επειδή εμείς σας προειδοποιήσαμε - οπλιστείτε με υπομονή σε ότι μπορεί να πάει στραβά. Επίσης, ενδέχεται να έχετε αρκετές λογομαχίες και δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας ίσως ακόμα και για επαγγελματικά ζητήματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορεί να έχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μιας και η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας δίνει άλλον αέρα και γοητεία. Φροντίστε να περάσετε καλά χωρίς να έχετε στο νου σας αν θα γνωρίσετε φέτος το καλοκαίρι το άλλο σας μισό.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους δεσμευμένους να μην είναι ερειστικοί με το ταίρι τους και να μην δίνουν σημασία σε επιπόλαια πράγματα που δεν έχουν καμία ουσία. Το να είστε αυστηροί και απρόσιτοι δεν διευκολύνει καθόλου τα πράγματα. Η συμβουλή του στους ελεύθερους είναι να μην δώσουν ψεύτικες ελπίδες σε μία σχέση που επιστρέφει από το παρελθόν μόνο και μόνο για να νιώσουν οι ίδιοι ηθική ικανοποίηση.


Συμβουλές στους Αιγόκερους

Ο ανάδρομος Ερμής τον μήνα αυτό αποτελεί το κερασάκι σε μία τούρτα που έχει αρκετές στρώσεις από πολλές δύσκολες πλανητικές όψεις. Η τούρτα αυτή αφορά περισσότερο τους δεσμευμένους μιας και οι ελεύθεροι φαίνεται να περνάνε περισσότερο χαλαρά και ανέμελα. Οι δεσμευμένοι λοιπόν πρόκειται να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες μέσα στην σχέση τους οι οποίες δεν έχουν την αιτία τους μόνο στις παρεξηγήσεις και την έλλειψη επικοινωνίας αλλά και στην άσχημη και σκληρή συμπεριφορά. Αν μέσα στον γάμο υπάρχει κάποια κρυφή παράλληλη σχέση είτε από μεριάς σας είτε από την μεριά του συντρόφου σας αυτή πρόκειται μάλλον να αποκαλυφθεί την περίοδο αυτή. Για τους ελεύθερους αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρόκειται να είναι αρκετά ενθουσιώδεις σε μία νέα γνωριμία που μπορεί να κάνουν μέσα στον Αύγουστο και έτσι μπορεί αργότερα να απογοητευτούν.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους δεσμευμένους να διαφυλάξουν την σχέση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εφόσον βέβαια ενδιαφέρονται να τη διατηρήσουν. Να είναι όσο το δυνατό περισσότερο ανοιχτοί και ειλικρινείς, να ακούσουν προσεκτικά αυτά που έχει να τους πει ο σύντροφός τους και να αφήσουν τις ανταρσίες στην άκρη. Η συμβουλή του σε σας τους ελεύθερους είναι να μην παρασυρθείτε από την τέλεια εικόνα που μπορεί να δείχνει ένα καινούριο άτομο που θέλει να μπει στη ζωή σας και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να ανακαλύψει σιγά σιγά πώς είναι τα πράγματα.


Συμβουλές στους Υδροχόους

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας επηρεάζει τόσο εσάς που είστε δεσμευμένοι, όσο και τους ελεύθερους του ζωδίου. Οι παρεξηγήσεις μέσα στο γάμο σας θα είναι αρκετές, και θα υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κενό επικοινωνίας και συνεννόησης. Είστε μάλλον απορροφημένοι από άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να μην ακούτε με προσοχή αυτά που σας ζητάει ο σύντροφός σας και όλο αυτό προκαλεί αρκετή αναστάτωση αλλά και αρκετά παράπονα και γκρίνιες από την πλευρά του συντρόφου σας και ίσως όχι άδικα. Επίσης μπορεί να προκύψουν συναντήσεις με άτομα, που θα σε ταράξουν αρκετά. Οι αδέσμευτοι φαίνεται ότι ίσως προσωρινά να χάνουν τα επικοινωνιακά τους ταλέντα με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση τους να μην βρίσκεται και στα καλύτερά της. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σας δυσκολέψουν από το να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους δεσμευμένους να επανεξετάσουν την σχέση τους και να προσπαθήσουν μαζί με τον σύντροφό τους να δώσουν λύση στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Ενδεχομένως κάποιες προηγούμενες αποφάσεις να επιδέχονται αρκετές αναπροσαρμογές και βελτιώσεις ώστε να σας εξυπηρετούν καλύτερα. Η συμβουλή του σε σας τους αδέσμευτους είναι να μην προχωρήσετε πολύ γρήγορα στο να βαφτίσετε «σχέση» μία νέα γνωριμία γιατί ενδέχεται όταν ο Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία να φανερωθεί μπροστά σας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που αρχικά σας γοήτευσε.


Συμβουλές στους Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθείς αυτό που έχετε ανάγκη τον Αύγουστο είναι ξεκουραστείτε! Το μυαλό σας πραγματικά έχει πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και τα εξαντλητικά ωράρια στη δουλειά όπως επίσης και η ανάδρομη πορεία του Ερμή σαφώς και δεν σας βοηθάνε επ’ αυτού. Το διάστημα αυτό μάλλον θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας και τις ανάγκες του αλλά σε αυτό δεν φταίτε μόνο εσείς μιας και ο ίδιος συμπεριφέρεται αρκετά συγκεχυμένα. Πάντως προς το τέλος του μήνα τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε έναν πιο σωστό δρόμο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σαφώς βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα και εκείνο που θα έπρεπε περισσότερο να προσέξουν είναι να μην μπλέξουν τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να μην πάρετε καμία απόφαση, όχι τουλάχιστον οριστική, μέχρι το τέλος του μήνα, ή για μεγαλύτερη ασφάλεια μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Ερμής συμβουλεύει τους δεσμευμένους να διοχετεύσουν την ενέργειά τους προς την επανεκκίνηση της σχέσης τους και να αξιοποιήσουν τον Άρη από τον φιλικό Καρκίνο ώστε να αναζωπυρώσουν το πάθος και τον ερωτισμό τους. Η συμβουλή του στους ελεύθερους είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά ώστε να μην παρασυρθούν από τους λάθος ανθρώπους. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε λίγο τον κυβερνήτη σας ο οποίος έχει φύγει για λίγο από το ζώδιό σας αλλά έχει σκοπό να ξαναεπιστρέψει … για να μείνει αυτή την φορά! Και αυτή η τελευταία συμβουλή είναι διαχρονική και πάντα επίκαιρη… ανεξαρτήτως ανάδρομου Ερμή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου