Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μυστικά για ένα καλό...ξύρισμα!

Φροντίστε να είναι καλά βρεγμένη η περιοχή που θα ξυρίσετε. Δεν αρκεί ένα απλό κατάβρεγμα. Αν μπορείτε για παράδειγμα , να αφήσετε να τρέξει νερό στα πόδια σας για δυό –τρία λεπτά το ξύρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο.
 
 Πειραματιστείτε με τα ξυραφάκια μέχρι να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για το δέρμα και την τριχοφυία σας. Δεν υπάρχει ιδανικό ξυραφάκι για όλες τις γυναίκες, οπότε οι συμβουλές των φίλων σας δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.
 
 Οι γυναικείοι αφροί ξυρίσματος δεν διαφέρουν από τους ανδρικούς. Αν δε σας ενοχλεί το άρωμα του αφρού που χρησιμοποιεί ο καλός σας, μπορείτε να τον δανειστείτε άφοβα
 
 Αν διαπιστώσετε οτι το δέρμα σας ερεθίζεται όταν χρησιμοποιείτε αφρό ξυρίσματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το αφρόλουτρο ή το σαμπουάν σας.
 
 Μετά το ξύρισμα ρίξτε στην περιοχή άφθονο δροσερό νερό και σκουπίστε την καλά, ταμπονάροντας απαλά με μια πετσέτα, κατα προτίμηση βαμβακερή (μη την τραβάτε δυνατά)
 
 Κάντε ελαφρύ μασάζ στη φρεσκοξυρισμένη περιοχή με μια πλούσια δόση ενυδατικού γαλακτώματος ή κρέμας.
 
 Για ένα πολύ βαθύ ξύρισμα φροντίστε να κάνετε απολέπιση της περιοχής πριν το ξύρισμα. Θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και το ξυραφάκι θα γλιστρά πιο άνετα στο δέρμα σας.
 
 Μην ξεχνάτε να αλλάζετε τακτικά το ξυραφάκι σας ή τις λεπίδες τις ξυριστικής μηχανής.
 
 Αν οι τρίχες σας είναι «κολλημένες» στο δέρμα χρησιμοποιείστε ένα άγριο σφουγγάρι για να τις «σηκώσετε».
 
 Μη χρησιμοποιείτε αφτερ-σειβ μετά το ξύρισμα. Τα περισσότερα περιέχουν οινόπνευμα και προκαλούν «τσούξιμο» και ξηρότητα στο δέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου