Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μακιγιάζ : Βασικά Πινέλα Προσώπου!

Το πιο διαδεδομένο πινέλο προσώπου είναι του ρούζ. Εδώ θα βρείτε όλα τα πινέλα για τις διάφορες περιοχές του προσώπου !

 
 
 
 
1. Πινέλο για το foundation/make up, MAC 190/SIGMA F60


Ειναι φτιαγμένο απο συνθετικές τριχες για να μην απορροφάει την υγρή σύνθεση του foundation, πυκνό και πλακέ.Χρησιμοποιώντας το με το foundation, με μικρές καθετες, οριζόντιες και διαγώνιες κινίσεις,απλωνετε το προιόν. Θα δώσει λεία,ομοιόμορφη όψη στο μακιγιάζ χωρίς γραμμές και χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας.






 
 
 
2.Πινέλο concealer, MAC196/SIGMA F75



Συνθετικές τρίχες και σε αυτο το πινέλο. Ειναι μικρό,λεπτό και πλακέ με μια ελαφρως 'μυτερό' στην άκρη του για να μπορεί να εφαρμόζει το concealer σε μικρές περιοχές όπως τα μάτια και σε τοπικά σημάδια (σπυράκια, κοκκινίλες,κτλ).






3. Πινέλο Πούδρας, MAC150/SIGMA F30


Φυσικές τριχες για να συγκρατούν προιόντα σε μορφή πούδρας. Χρησιμοποιήται για την εφαρμογή πούδρας, σε όλο το πρόσωπο. Το πινέλο πούδρας εφαρμόζει ελαφρά το προιόν σε αντίθεση με την εφαρμογή με σφουγγαράκι.
Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη με πουδρα αντι να σειρετε το πινέλο στην επιφάνεια του προσώπου, το πατάτε οπως θα κάνατε με το σφουγγαράκι.Το πινέλο μπορεί και εφαρμόζει την πούδρα φτάνοντας σε ολες τις καμπύλες και τα μικρά σημεία του προσώπου.






 
 
4. Πινέλο MAC187/ SIGMA F50

Συνδιασμός απο φυσικές και συνθετικές τρίχες. Έχει 'κωνικό΄σχήμα και στρογγυλή επιφάνεια στο τελειώμα του. Είναι ενα πολυχρηστικό πινέλο και σε σχέση με τα υπόλοιπα πινέλα, δεν εφαρμόζει πυκνά το προιόν επειδή οι τριχες του είναι αρραιά κατανεμημένες και έτσι δίνει αποτέλεσμα χωρις εμφανεις γραμμες και πολύ φυσικό. Μια χρήση του ειναι το foundation-εφαρμόζεται με κυκλικές κινίσεις σε όλο το πρόσωπο,αφήνωντας μια ελαφρυά στρώση προιόντος. Άλλες χρήσεις του, ειναι το ρούζ και η εφαρμογή ελαφρυάς στρώσης πούδρας.Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για bronzer το οποίο θέλει πολυ προσοχή για να μη εφαρμοστεί παράπανω απο οσο πρέπει.



 
 
 
5. Πινέλο ρουζ, MAC 116/ SIGMA F10


Με φυσικές τρίχες, πυκνές και σχήμα που διευκολύνει την εφαρμογή του ρούζ στα μήλα.










 
 
 6. Πινέλο για σκιάσεις/λάμψεις και ρούζ. MAC 168/ SIGMA F40


 Φυσικές τρίχες, πυκνές και σχήμα ασύμετρο. Το ασύμετρο σχημα επιτρέπει την εφαρμογή προιόντος ακριβώς κάτω απο τα ζυγωματικά, στο κόκκαλο για να δημιουργηθούν γωνίες στο πρόσωπο ξεκινώντας απο τις 'φαβορίτες' και σβήνωντας προς το στόμα.







7. Πινέλο Buffer ΜΑC 182/ SIGMA F45


Πινέλο με φυσικές, κοντές τρίχες, πολυ πυκνό και ελαφρώς στρογγυλεμένο τελείωμα. Ειναι κατάλληλο για πούδρα, ειδηκά για foundation σε μορφή πούδρας. Λόγω της πυκνότητας του, εφαρμόζει πολυ προιόν, αναδυκνείωντας τις καλυπτικές του ιδιότητες. Μπορει να χρησιμοποιηθεί για να σβήσει το ρουζ όταν είναι πούυ έντονο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου