Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Η σημερινή μέρα από τη μια σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ από την άλλη σκέψεις και ευθύνες σάς κρατούν σε ψυχολογική ένταση και εγρήγορση. Διευθετήστε με ταχύτητα εκκρεμότητες προς κάθε τομέα και αφιερώστε την υπόλοιπη μέρα στον εαυτό σας, διασκεδάζοντας με τον σύντροφό σας και αγαπημένα πρόσωπα.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, ανατροπές που επιφέρουν περιορισμούς στα σχέδιά σας αλλά και σας επιφορτίζουν με στρες και πίεση εγκυμονεί η σημερινή ημέρα. Να θυμάστε πως τους περιορισμούς εσείς τους βάλατε στον εαυτό σας και απλά οι άλλοι τους υλοποιούν. Αναλάβετε την ευθύνη να δράσετε αποτελεσματικά και να βρείτε λύσεις, με στόχο τη συναισθηματική αλλά και πρακτική σας ισορροπία σε κάθε τομέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Αποφύγετε αυτή την περίοδο να εκτονωθείτε από ψυχολογικές πιέσεις εξωτερικεύοντάς τις. Αφενός ο παραπάνω τρόπος θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με το περιβάλλον, αφετέρου η περίοδος αυτή δεν ευνοεί την εξωστρέφεια αλλά την εσωτερική εμβάθυνση και γνώση. Καρμικές συγκυρίες και συμπτώσεις έρχονται να σας δείξουν τον δρόμο προς την ελευθερία.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης, του Αρη, του Χείρωνα και του Ποσειδώνα σάς γεμίζει σήμερα με δημιουργική έμπνευση και αρμονία. Πάρτε αποστάσεις από την πραγματικότητα και τις ευθύνες με τις οποίες έχετε υπερφορτιστεί και δείτε πού εσείς κάνατε το λάθος και λοξοδρομήσατε, προδίδοντας τα όνειρα και τα θέλω σας και φορτώνοντας στον εαυτό σας τα πρέπει των άλλων.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Χειριστείτε με ισορροπία και ευελιξία ανατροπές σε οικονομικά και προσωπικά θέματα, αποφεύγοντας εκτονωτικές συγκρούσεις. Ατομα του περιβάλλοντός σας σάς στηρίζουν στις δυσκολίες που τυχόν προκύπτουν με θετικές συμβουλές αλλά και πρακτικές λύσεις. Αποφύγετε με την όψη Ερμή ανάδρομου - Ποσειδώνα ταλαιπωρίες σε ταξίδια και μετακινήσεις και φροντίστε τυχόν θέματα υγείας.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Οι ανταγωνιστικές σχέσεις σε κάθε τομέα με υποσυνείδητο στόχο την κορυφή της ιεραρχίας και την άρνηση της ισοτιμίας των σχέσεων είναι η αιτία των περισσότερων προβλημάτων σας. Η συντροφικότητα, η συνεργασία, η ισοτιμία και τα ειλικρινή συναισθήματα είναι αυτά που καλείστε να μάθετε. Η παρόρμηση, ο πόνος και ο θυμός καλό είναι να μεταλλαχθούν σε αγάπη και κατανόηση.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Η παρουσία του Ηλιου και της Αφροδίτης απέναντί σας σάς ωθεί τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο που έρχεται σε ταξίδια, διασκέδαση και ερωτικές περιπέτειες, αμφιβόλου όμως προελεύσεως. Διόλου απίθανο να εμφανιστούν σχέσεις του παρελθόντος με διάθεση επανασύνδεσης. Αφιερώστε χρόνο και ξεκούραση στον εαυτό σας, θρέψτε τον με θετικές εικόνες και συναισθήματα και αφήστε τις οριστικές αποφάσεις για αργότερα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η τάση σας για λάθος επιλογές σε κάθε τομέα και η πεποίθησή σας πως οι άλλοι μπορούν να γίνουν αυτό που θέλετε εσείς είναι η αιτία των συγκρούσεων και του πόνου που αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο. Απαλλαχτείτε από τις εξιδανικευμένες προσδοκίες σας σε σχέσεις και πρακτικές υποθέσεις και αναλάβετε με ρεαλισμό και ευθύνη να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με σύμμαχο την κατανόηση πως ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Ο παρορμητισμός από τη μια και η έλλειψη της ευθύνης σε σχέσεις και πρακτικά ζητήματα από την άλλη σας έχουν οδηγήσει σε σωρεία λαθών κατά το παρελθόν. Αυτό το καλοκαίρι – και συγκεκριμένα η περίοδος που διανύουμε – σας ξεκαθαρίζει πως όσο συνεχίζετε να παίζετε κρυφτό με την ενηλικίωσή σας, η σύγχυση και οι πιέσεις θα έχουν ανοδική πορεία στη ζωή σας.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η άρνησή σας να δεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει και να αναλάβετε ώριμα τις ευθύνες σας έχει οδηγήσει κάποια ζητήματά σας σε αδιέξοδο. Στο χέρι σας είναι να ανατραπούν υπέρ σας, αποφεύγοντας υπερβολές. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο που έρχεται για ξεκούραση και διασκέδαση, αφήνοντας πίσω σας πολύπλοκες σκέψεις και προβλήματα που απλά δεν είναι η ώρα τους να λυθούν ή δεν έχετε εντοπίσει τους πραγματικούς τους λόγους.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναπροσεγγίσετε καρμικές σχέσεις, προσωπικές και συνεργασίας, που η συμπεριφορά σας απομάκρυνε από τη ζωή σας με σημαντικό κόστος. Παραδεχτείτε τα λάθη σας με ειλικρίνεια και αναλάβετε την ευθύνη να μην τα επαναλάβετε. Το ίδιο ισχύει και σε οικονομικά θέματα που στο παρελθόν έχετε χειριστεί με ανευθυνότητα.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Οι ευνοϊκές όψεις του Αρη με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα σας βοηθούν να δείτε το βαθύτερο επίπεδο της λύσης όσων σας απασχολούν σε κάθε τομέα. Καρμικές σχέσεις και γεγονότα με συναισθηματική φόρτιση επιστρέφουν από το παρελθόν με στόχο μια πιο ουσιαστική και ώριμη αντιμετώπιση στο παρόν, ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από το βάρος τους, που τελικά μόνο σας καθηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου