Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Tips για την Βαλίτσα σας

 
Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεσαι αντιμέτωπη με μια βαλίτσα που δεν κλείνει; Και πάντα φέρνεις πίσω τα μισά ρούχα άθικτα; Μάθε ποιος είναι ο απαραίτητος στιλιστικός εξοπλισμός κι ακολούθησε μερικά χρήσιμα packing tips για μια τέλεια βαλίτσα διακοπών.

Το dress code των διακοπών καθορίζεται από τον προορισμό, γι αυτό υπολόγισε πόσες ημέρες θα λείπεις κι αποφάσισε το στυλ των διακοπών σου. Στο ερημικό νησί θα χρειαστείς μόνο μαγιό, σαγιονάρες, καφτάνια και boho attitude, το κοσμοπολίτικο θέρετρο απαιτεί τουλάχιστον 3 διαφορετικά outfits την ημέρα ενώ αν είσαι σε εξερευνητικό mood θα πρέπει να συνδυάσεις το στυλ με τον άνετο κι ασφαλή εξοπλισμό.

 
Η λίστα του packing

 
Μια και το σημείο εκκίνησης κάθε ταξιδιού είναι το σωστό πακετάρισμα, πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε μια λίστα με τα αγαπημένα σου “ρούχα διακοπών”. Αφού τα απλώσεις στο κρεβάτι κάνε μια πρώτη αφαίρεση διότι δεν θα τα χρειαστείς όλα.


Η τέχνη του mix n' match

 
Διάλεξε μερικά βασικά κομμάτια και αξιοποίησε τα με τους περισσότερους δυνατούς συνδυασμούς μεταξύ τους, δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά σύνολα. Το ίδιο σορτς ή τζην γίνονται πρωινά με σανδάλια και T-shirt και βραδινά με πλατφόρμες κι ένα εντυπωσιακό τοπ. 'Ένα sundress φοριέται με σαγιονάρες στην παραλία ενώ πάνω από κολάν και με ένα εντυπωσιακό κολιέ ή φουλάρι είναι ιδανικό για το μπαρ. Ακόμη κι η τουνίκ, μπορεί να σταθεί τόσο πάνω από το μπικίνι σου όσο και πάνω από το τζην σου, αν παίξεις με τα παπούτσια και τα κοσμήματα. Ενα παρκά μεταφέρεται εύκολα κι είναι ιδανικό για τις νησιώτικες ψύχρες.


Μαγικά αξεσουάρ
 
-Εκτός από τις απαραίτητες σαγιονάρες, θα φορέσεις ένα ζευγάρι σανδάλια τόσο με το καφτάνι, το σορτς και το μακρύ boho φόρεμα, όσο με το τζην ή το μικρό μαύρο φόρεμα. Πάρε ακόμη κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες διότι είναι κάποιες μέρες που θα θέλεις να νιώσεις πιο σέξυ.
-Τα
φουλάρια μεταφέρονται εύκολα, καθορίζουν το ντύσιμο με χρώμα και στυλ και γίνονται εσάρπες για τις κρύες βραδιές.
-Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σε ποσότητες: δεν πιάνουν πολύ χώρο και μεταμορφώνουν κάθε λουκ. Ασε τα τιμαλφή και προτίμησε τα καλοκαιρινά – κοκκάλινα ή ξύλινα αλλά και με κοχύλια, κοράλια, χάντρες, λουλούδια.

DO's & DON'Ts

- Δεν θα χρειαστείς πάνω από μια βαλίτσα με ροδάκια και μία beach bag. Η πρώτη διευκολύνει στις μετακινήσεις κι η δεύτερη θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το ταξίδι (χωράει τα παπούτσια σου και τα είδη πρώτης ανάγκης όπως αντιηλιακή κρέμα, βιβλίο, μάσκα ύπνου, φουλάρι-εσάρπα), στην παραλία αλλά και στις απογευματινές βόλτες. Πάρε ακόμη μία υφασμάτινη που διπλώνει μέσα στην βαλίτσα κι έναν ευρύχωρο φάκελο για τις βραδινές εξόδους.
- Μην κουβαλήσεις ό,τι δεν έχεις φορέσει όλο το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να το φορέσεις ούτε στις διακοπές.
-Μην πάρεις μαζί όλα σου τα καλλυντικά σε οικογενειακό μέγεθος και σε ένα μεγάλο νεσεσέρ. Οι μικρές συσκευασίες μοιρασμένες σε περισσότερα, μικρά νεσεσέρ εξοικονομούν χώρο.
- Μια μάσκα ύπνου θα σου φανεί χρήσιμη από το αεροπλάνο και το πλοίο, μέχρι το δωμάτιο με την υπέροχη τζαμαρία που βλέπει θάλασσα αλλά δεν έχει πατζούρια.
- Εκμεταλλεύσου διπλά τον χώρο που πιάνουν τα παπούτσια βάζοντας στο εσωτερικό τους μικροπράγματα όπως ζώνες, γυαλιά, φουλάρια, κοσμήματα. Κάνε το ίδιο στις γωνίες και τα πλαϊνά της βαλίτσας.
Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις χωρίς να διαθέσεις μια περιουσία, υιοθέτησε την τάση της εποχής και νοίκιασε μέσω internet μερικά κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας των φετινών διακοπών (starbags.gr) ή ακόμη το απαραίτητο LBD (beacelebrity.gr).
Express must-haves
Αντηλιακή κρέμα, γυαλιά ηλίου, μαγιό, καφτάνι, T-shirt, τζιν, sundress, σορτς, σανδάλια, φουλάρι-εσάρπα.
 
Καλές διακοπές!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου