Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μύθοι της γυναικείας φύσης

 
Επιστήμονες από τη Μεγάλη Βρετανία μολις δημοσίευσαν μία έρευνα στο περιοδικό “The Psychological Science” σχετικά με  μύθους που περιβάλλουν το γυναικείο φύλο. Σας θυμίζουν τίποτα; 

       Μύθος 1ος: Ανέκαθεν οι άντρες ήταν αυτοί που έφερναν το φαγητό στην οικογένεια. Αποδείχτηκε ότι στην αρχαιότητα, οι γυναίκες ήταν αυτές που παρείχαν το 80% της διατροφής της φυλής τους, ενώ οι άντρες μόνο περιστασιακά έβγαιναν για κυνήγι.
       Μύθος 2ος: Οι μητέρες αναγνωρίζουν τα παιδιά τους από τη μυρωδιά. Μετά από πείραμα, κατά το οποίο πολλές μαμάδες καλούνταν να αναγνωρίσουν τη μυρωδιά των μωρών τους από τα ρουχαλάκια τους, αποδείχτηκε ότι καμία μητέρα δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη μυρωδιά του δικού της μωρού.
       Μύθος 3ος: Οι γυναίκες δεν είναι επιθετικές όσο οι άντρες. Τα στατιστικά των εγκληματολογικών δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Ο αριθμός των γυναικών που σκοτώνουν τους άντρες τους είναι εξαιρετικά μεγαλύτερος από των αριθμό των αντρών που πράττουν το αντίστοιχο στις γυναίκες τους.
       Μύθος 4ος: Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες από τους άντρες. Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες τελικά έχουν μεγαλύτερη ικανότητα στο να ξεπερνούν καταστάσεις από τους άντρες, ίσως εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αυτές που φέρνουν νέα ζωή στον κόσμο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου