Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πώς να μακιγιάρεις σωστά τα μάτια σου εάν φοράς γυαλιά μυωπίας...;

Βήμα 1
Χρησιμοποίησε μια σκιά σε ελαφρώς πιο ανοιχτό τόνο από αυτό των ματιών σου για να τονίσεις το σχήμα των φρυδιών σου.
Βήμα 2
Τοποθέτησε κάτω από τα μάτια μια λευκή πούδρα για να κρατήσεις καθαρή την περιοχή από την σκιά που θα "τρέξει". Αν δεν έχεις, χρησιμοποίησε ταλκ.
 
Βήμα 3
Γέμισε το κινητό βλέφαρο με μια ματ σκιά. Η απόχρωσή της πρέπει να είναι ουδέτερη για να ταιριάζει με τα χρώματά σου αλλά και τα χρώματα του σκελετού των γυαλιών σου.
Βήμα 4
Με ένα μολύβι σε χρώμα αντίστοιχο με αυτό του σκελετού των γυαλιών σου τόνισε το περίγραμμα του ματιού για να είναι πιο έντονο. Τράβηξε τη γραμμή ελαφρώς προς την εξωτερική γωνία ώστε να μεγαλώσεις το μάτι.
Βήμα 5
Τοποθέτησε μολύβι στη ρίζα του κάτω βλεφάρου και συνέχισε με την ίδια σκιά που χρησιμοποίησες στο κινητό βλέφαρο και για το κάτω μέρος του ματιού.
Βήμα 6
Extra tip: τοποθέτησε μολύβι και μέσα στο μάτι για να δώσεις βάθος. Εάν τα μάτια σου είναι μικρά ή ο φακός μικραίνει το μάτι, προτίμησε να γεμίσεις με λευκό μολύβι.
Βήμα 7
Αφαίρεσε την πούδρα κάτω από τα μάτια και τοποθέτησε μια διακριτική λάμψη στο τόξο των φρυδιών για να κάνεις το βλέμμα σου πιο φωτεινό.
Βήμα 8
Εάν οι βλεφαρίδες σου είναι καθοδικές οι ευθείες γύρισε τις με ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες που θα τους δώσει ελαφριά καμπυλότητα.
 
Βήμα 9
Άπλωσε μόνο ένα στρώμα μάσκαρα.
Βήμα 10
Πριν απλώσεις το ρουζ, φόρεσε πρώτα τα γυαλιά σου. Εκεί που τελειώνει ο σκελετός του γυαλιού δημιούργησε ζυγωματικά με ένα σκούρο ρουζ.
 
Βήμα 11 
Συνέχισε τοποθετώντας από πάνω ένα ελαφρύ ροζ blush για να δώσεις χρώμα.

Το μακιγιάζ έχει ολοκληρωθεί!

 Μερικοί ακόμη βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις αν φοράς γυαλιά μυωπίας είναι οι εξής: να αποφεύγεις τα glitter, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τις γυαλιστερές σκιές και την έντονη μάσκαρα και να προτιμάς παλ ή φυσικά χρώματα που θα δώσουν στα μάτια σου την ένταση και το βάθος που πρέπει χωρίς υπερβολές! Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου