Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σβήσε την κυτταρίτιδα τώρα!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις διακοπές μας και είναι η κατάλληλη περίοδος ακόμη και για τις πιο τεμπελούλες από εμάς, να ξεκινήσουμε μια θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας…


Ναι …ναι η κυτταρίτιδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την διατροφή και τον γενικότερο τρόπο ζωής μας, so… αν θέλετε πραγματικά αποτελέσματα ξεχάστε αναψυκτικά, τσιγαράκια, γλυκά κτλ. πίνετε πολύ νερό και ξεκινήστε κάποια μορφή άσκησης.

Πάμε τώρα στο εύκολο κομμάτι.


Θα χρειαστείτε :

  • Χοντρό αλάτι

  • Ένα σκληρό σφουγγάρι (μπορείτε να πάρετε κετσέ* ή λούφα**)

  • Ένα σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας  (για μένα το καλύτερο είναι φυσικό σαπούνι με στάχτη, αλλά οτιδήποτε κάνει καλή απολέπιση και σας ταιριάζει… δοκιμάστε το!)

  • Ένα λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. (εδώ θέλει λίγη προσοχή. κυκλοφορούν στο εμπόριο πολλά λάδια από πολύ γνωστές μάρκες σε κάτι απλησίαστες τιμές, εσείς επιλέξτε να αγοράσετε καθαρό αμυγδαλέλαιο, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του και σε διάφορες μάσκες προσώπου, και μέσα σε αυτό να προσθέσετε αιθέρια έλαια είτε δεντρολίβανου, είτε κυπαρισσιού, είτε λεβάντας…)

  • Και τέλος θα χρειαστείτε μια κρέμα για την κυτταρίτιδα ή για σύσφιξη. (εδώ πάλι μπορείτε είτε να αγοράσετε τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είτε να πάρετε την κρέμα σώματος που χρησιμοποιείτε και να ρίξετε μέσα τα αιθέρια έλαια, που είπαμε. Ό,τι και από τα δυο αν επιλέξετε να το φυλάτε στο ψυγείο μετά από κάθε χρήση.)

Λοιπόν Ξεκινήστε αύριο κι όλας…


Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα 3-4 χούφτες χοντρό αλάτι και χαλαρώστε για περίπου 15 λεπτάκια. (βάλτε και καμιά μάσκα στο προσωπάκι σας…)

Συνεχίστε το μπάνιο σας και τρίψτε με ανοδικές κινήσεις το σώμα σας εναλλάξ μια με την λούφα και μια με το σαπούνι κατά τις κυτταρίτιδας. Πρίν βγείτε από το μπάνιο προσπαθήστε να ρίξετε χλιαρό (προς κρύο) νερό σε όλο το σώμα σας.

Το δυσκολότερο σημείο ίσως είναι το μασάζ. Καλό θα είναι να γίνεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Πάντοτε με ανοδικές κινήσεις, από τα πόδια προς την καρδιά, ώστε να βελτιώνεται η κυκλοφορία, και με ιδιαίτερη πίεση και στόχο στις περιοχές που έχουν περισσότερη κυτταρίτιδα, άλλωστε Όσες από εσάς έχουν κάνει ειδικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, σε επαγγελματία γνωρίζουν καλά, ό,τι για να δεις αποτελέσματα πρέπει να κοκκινίσεις και να πονέσεις … :P
To τελευταίο κομμάτι είναι και το εύκολο, απλώνουμε την κρέμα σε όλο το σώμα μας από κάτω προς τα πάνω και περιμένουμε λίγα λεπτά να απορροφηθεί…


Άντε μην τεμπελιάζετε… καλή μας επιτυχία!


*Ο κετσές είναι ένα πυκνό ύφασμα συνήθως λινό με τραχιά επιφάνεια
** Η λούφα είναι ένα φυτικό σφουγγάρι


Lady M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου