Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το Ζώδιο σας σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου

Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια μας χαρακτηρίζουν σήμερα. Αναζητάμε με οποιονδήποτε τρόπο την επικοινωνία. Θέλουμε να έχουμε πληροφόρηση για τα πάντα , ενώ και εμείς με τη σειρά μας λέμε πολλά, χωρίς κάποιες φορές να πρέπει.  

Η κινητικότητα μας αυξάνετε. Αναλαμβάνουμε πολλά πράγματα συγχρόνως και  δεν αποκλείονται εκνευρισμοί και εντάσεις μόλις συναντήσουμε δυσκολίες.    

Κριός 21/03-20/04: Μεγάλη κινητικότητα σήμερα. Πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες, γίνονται αιτία να πάρετε πληροφορίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες...   

Ταύρος 21/04-21/05: Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν τη δουλειά  ή κάποιο εργασιακό σχέδιο. Μια απρόσμενη βοήθεια σας βγάζει απ’ το αδιέξοδο. Τα οικονομικά πάντως δεν παύουν να σας απασχολούν. 

Δίδυμοι 22/05-21/06: Με τον εαυτό σας ασχολείστε σήμερα,  δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και ν’ ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στόχοι και σχέδια μπορεί ν’ αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.     

 Καρκίνος 22/06-22/07: Η ζωτικότητα και οι αντοχές σας έχουν μειωθεί και δεν είναι ώρα για απαιτητικές εργασίες. Ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε και με ηρεμία να σκεφτείτε και να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν. 

Λέων 23/07-23/08: Συζητήσεις με φίλους ή γνωστούς σας δίνουν πληροφορίες και σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για το σχεδιασμό της ζωής σας και το μέλλον σας.   Ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προκύψει για εσάς των πρώτων ημερών.   

Παρθένος 24/08-23/09: Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που σας απασχολούν και σήμερα θα μπορούσατε να τα προωθήσετε. Οι εξελίξεις σ’ ότι αφορά τη δουλειά είναι θετικές ιδιαίτερα για εσάς που βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας. Τα οικονομικά βελτιώνονται.

Ζυγός 24/09-23/10: Ευνοϊκή μέρα για εσάς τους ζυγούς, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέπετε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη σκοπιά και κάνετε σχέδια που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Απρόσμενες σχέσεις ή συνεργασίες  προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Ταξίδια, σπουδές ή νομικά είναι θέματα με τα οποία μπορεί ν’ ασχοληθείτε μες τη μέρα.  

Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά θα πρέπει να ταχτοποιήσετε σήμερα. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας. 

Τοξότης 23/11-21/12: Συναντήσεις και συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους ή στενούς συνεργάτες θ’ αλλάξουν τα δεδομένα. Σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε ένα στόχο και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Εκπλήξεις περιμένουν κάποιους,  σε υποθέσεις που αφορούν παιδιά.  

Αιγόκερως 22/12-20/01: Εξελίξεις στο χώρο εργασίας σας βοηθούν να προωθήσετε ένα στόχο, σταθεροποιώντας έτσι θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια απ’ το σπίτι περιμένει εσάς των πρώτων ημερών.          

Υδροχόος 21/01-19/02: Ενθουσιασμός και ανεβασμένη διάθεση μπορεί να σας παρασύρουν σήμερα. Ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε σε αλλαγές και να προωθήσετε σχέδια που έχετε εδώ και καιρό κρυμμένα στο μυαλό σας. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών. 

Ιχθείς 20/02-20/03: Εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο προβλέπονται για τους Ιχθείς. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πολύ απασχολημένοι αυτή τη περίοδο με οικογενειακά θέματα ή το σπίτι. Σήμερα φαίνετε πως μέσα από την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά αδιέξοδα. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν σε οικονομικό επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου