Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τα φρύδια... και τα μάτια σου

Τα φρύδια και τα μάτια σου! 

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις χρόνια νεότερη. Να μερικές συμβουλές για το πώς θα καταφέρεις να βρεις το σχήμα που σου ταιριάζει και να το διατηρήσεις.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτιάξεις τα φρύδια σου ανάλογα με αυτό που επιδιώκεις να πετύχεις.

Info 1
Κατ’ αρχήν αν αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου μην αφήσεις τα φρύδια σου να προδώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Να ξέρεις ότι μπορείς ν’ αλλάξεις το χρώμα των φρυδιών σου αλλά πάντοτε με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Τα φρύδια σου μπορείς να τα βγάλεις με τρεις τρόπους: 

Α/ Με τσιμπιδάκι:
Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο κλασσική μέθοδος. Πονάει λίγο αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα τελείως αψεγάδιαστο σχήμα.

Β/ Με κλωστή: Αν και είναι πολύ παλιά μέθοδος τώρα τελευταία έχει γίνει μόδα στα κέντρα αισθητικής. Το καλό είναι πως ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα απ’ ότι με το τσιμπιδάκι. Κάποιες γυναίκες πονάνε περισσότερο με την κλωστή απ’ ότι με το τσιμπιδάκι.

Γ/Με κερί: Η γνωστή σε όλες μας αποτρίχωση μπορεί να γίνει και στην περιοχή των φρυδιών. Τα αρνητικά είναι δύο: αφήνει συχνά κοκκινίλα για τις επόμενες ώρες και χρειάζεται σχεδόν πάντα η βοήθεια από το τσιμπιδάκι για το τελείωμα.
Κανόνες για βγάλσιμο φρυδιών στο σπίτι

Φρύδια by yourself:Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στο σπίτι, πρέπει να κινηθείς προσεχτικά. Αν δεν προσέξεις υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάποιο σοβαρό λάθος και να καταλήξεις με μία μόνιμη περίεργη έκφραση στο πρόσωπό σου.
1. Πρώτα φρόντισε να υπάρχει καλός φωτισμός και ακόμα καλύτερα ένας μεγεθυντικός καθρέφτης.

2. Ξεκίνα βουρτσίζοντας τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών ή μία παλιά, μαλακή οδοντόβουρτσα.

3. Προσπάθησε να πετύχεις ένα φυσικό, καμπυλωτό σχήμα που θα είναι παχύτερο στην εσωτερική γωνία του ματιού  και θα σβήνει προς τα έξω.

4. Προσπάθησε να τονίσεις τη φυσική καμπύλη των φρυδιών τακτοποιώντας τα στο επάνω μέρος- ξέχασε αυτό που σου έμαθε η μαμά σου, τα φρύδια σου μπορείς να τα βγάλεις τόσο στο επάνω όσο στο κάτω μέρος.

5. Κάθε φρύδι θα πρέπει να ξεκινάει ακριβώς επάνω από τη γωνία του ματιού και θα πρέπει να έχει το ίδιο πάχος με το μάτι σου. Κράτησε ένα μολύβι, στο πλάι της μύτης σου και αφαίρεσε με ένα τσιμπιδάκι όλες τις τρίχες που βρίσκονται στη γέφυρα της μύτης και περισσεύουν.

6. Για να διαπιστώσεις μετά σε ποιο σημείο θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας , κράτα διαγωνίως το μολύβι από το ρουθούνι  μέχρι το τέλος του ματιού σου και βγάλε όλες τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από το μολύβι. Αυτό θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα.

7. Ασχολήσου τώρα με το φυσικό τόξο των φρυδιών σας. Για να βρείτε το πιο ψηλό μέρος του τόξου, φανταστείτε ότι σχεδιάζεις  μία γραμμή από την εξωτερική πλευρά της ίριδας μέχρι το υψηλότερο σημείο του τόξου του φρυδιού σου. Αφαίρεσε όλες τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από αυτό το τόξο. Μην το παρακάνεις όμως . Το καλύτερο είναι τα φρύδια να έχουν μία φυσική όψη.

8. Αν θέλεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο γεμάτα βούρτσισέ τα προς το πλάι με το ειδικό βουρτσάκι ή με την οδοντόβουρτσα. Μπορείτε να τα τιθασεύσετε βάζοντας λίγη βαζελίνη ή ενυδατική κρέμα. Υπάρχει και ένα ειδικό τζελ για φρύδια, το οποίο τα κρατάει για ώρα στη θέση τους.
Extra Tips:
*Κατ’ αρχήν αν αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου μην αφήσεις τα φρύδια σου να προδώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Να ξέρεις ότι μπορείς ν’ αλλάξεις το χρώμα των φρυδιών σου αλλά πάντοτε με τη βοήθεια ενός ειδικού.


*Αν από το πολύ βγάλσιμο ή από φυσικού τους, τα φρύδια σας έχουν κενά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ή μία σκιά φρυδιών. Καλό θα ήταν να σας βοηθήσει μία αισθητικός με την απόχρωση, την οποία πρέπει να διαλέξετε για να μη διαφέρει από τα φρύδια σου.


1 σχόλιο:

  1. τα φρυδια μ ειναι πολυ πεσμενα και δν μπορω να τα ανασηκωσω..πιστευω οτι αυτο μ μειωνει την αυτοπεποιθηση..τι να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή