Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Τέλειο κορμί… υπό το μηδέν

Η νέα μέθοδος που μειώνει το λίπος παγώνοντάς το!
Είμαι σίγουρη ότι προκειμένου να εξαφανιστούν αυτά τα άχαρα «ψωμάκια» και η περίσσια κοιλίτσα θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Να βάλεις τις πιο ακριβές κρέμες, να κάνεις λιποαναρρόφηση, να μπεις σε ειδικά μηχανήματα λιποδιάλυσης. Είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σου, όμως, ότι μερικά παγάκια ή καλύτερα μια συσκευή που χρησιμοποιεί την ψύξη μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά σου;

Κι όμως, υπάρχει! Το τελευταίο όπλο της ομορφιάς λέγεται Coolsculpting by Zeltiq – αναμένουμε την άφιξή του σύντομα στην χώρα μας – και δουλειά του είναι να κάνει κρυολιπόλυση δηλαδή να παγώνει το λίπος και να σμιλεύει με αυτό τον τρόπο το κορμί σου, χωρίς νυστέρια, ουλές ή μελανιές. Πώς λειτουργεί: Σε μια θεραπεία διάρκειας 1-2 ώρες το μηχάνημα παγώνει τα σημεία που έχουν περιττό λίπος καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Τις επόμενες εβδομάδες τα νεκρά κύτταρα απορροφώνται από το λεμφικό σύστημα και το συκώτι. Έτσι υπάρχει μια μείωση λίπους περί το 20% αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή ενώ η μείωση συνεχίζεται για ακόμα 3 μήνες.
 
Θέλοντας να μάθει περισσότερα για αυτό το promising εργαλείο ομορφιάς, η Stylista απευθύνθηκε στον πλαστικό χειρουργό John Anastasatos, ο οποίος εφαρμόζει την μέθοδο στο ιατρείο του στο Μπέβερλι Χιλς. Ιδού τι μας είπε σχετικά: «Το μηχάνημα αυτό έχει καλύτερα αποτελέσματα στα λεγόμενα «love handles» και τους μηρούς και αυτό γιατί είναι κατασκευασμένο να θυμίζει την χούφτα του χεριού. Είναι πάντως γεγονός ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα, κυρίως σε όσους έχουν μικροατέλειες σε αυτά τα σημεία. Δεν ενδείκνυται, όμως, για κάποιον που θέλει άμεσα αποτελέσματα αφού μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 6 εβδομάδες για να δει κάποιος το τελικό αποτέλεσμα.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου