Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

10 βήματα για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας σε ρομαντική φωλίτσα

 
Ξεκινήστε να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητά σας, για να αποδείξετε στο σύντροφό σας (και σε εσάς τις ίδιες) πόσο ενδιαφέρεστε για τις κοινές στιγμές σας στο υπνοδωμάτιο. Η αρχή είναι απλή: Φαντασία… Φανταστείτε τις εικόνες, τα χρώματα και τις μυρωδιές που σας εκφράζουν και σας διεγείρουν!

Εμπνευστείτε από τα καλά ξενοδοχεία και την πολυτέλειά τους. Σαν μπούσουλα σας δίνουμε 10 απλούς τρόπους που μπορείτε να ακολουθήσετε:

1.Μαξιλάρια…πολλά μαξιλάρια.

Στολίστε το κρεβάτι σας με μαξιλάρια σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και υλικά, ώστε να δημιουργήσετε μία αίσθηση παιχνιδιού, αφής και όρασης!

2.Όχι πια άλλη τηλεόραση.

Ή αλλιώς «Βγάλτε την TV απ’ την πρίζα»…

Κορίτσια, η τηλεόραση για τον άντρα είναι μπάλα ή ακόμη χειρότερα πολιτικές συζητήσεις.

Δεν θέλετε κάτι από τα δύο να χαλάσει τις ρομαντικές βραδιές σας έτσι δεν είναι;

Μία ταινία μπορείτε εξάλλου να την απολαύσετε περισσότερο στον καναπέ σας.

Συμπέρασμα: ΟΧΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΟΟΟ.


3.Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά.

Και αφού απομακρύναμε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο, τι μας μένει;

Να βάλουμε ένα cd player. Η μουσική είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενεργοποιεί διάφορα κέντρα του εγκεφάλου, ανάλογα βέβαια με το είδος.

Προτεινόμενη μουσική: Lounge, Jazz, και γενικά εξευγενισμένους ήχους, για το ρομαντικό αποτέλεσμα που αποζητούμε. Άλλωστε όπως λένε:

Η μουσική είναι η τροφή του Έρωτα!!!

4.Τα σεντόνια… δώστε κάτι παραπάνω.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα κρεβάτι να δείχνει πολυτελές; Μα φυσικά τα τέλεια, μεταξωτά σατέν σεντόνια. Η υφή και οι πτυχές τους, τα ιδιαίτερα χρώματα και οι φωτοσκιάσεις τους, η λιτή όψη τους και η διαχρονικότητά τους, δίνουν την πολυτέλεια που όλοι παραδέχονται.

Δώστε λοιπόν κάτι παραπάνω από τον οβολό σας, για να γλιστράτε ανάμεσά τους νοιώθοντας την απαλή τους αίσθηση που μεταφέρει έναν απόλυτο αισθησιασμό!!!

5.Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Η φλόγα των κεριών θα φουντώσει και τη φλόγα του ρομαντισμού. Δημιουργήστε γωνιές με συνδυασμούς αρωματικών κεριών μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Αποφύγετε τον κεντρικό φωτισμό, ή χρησιμοποιήστε τον μόνο για να βρείτε στη ντουλάπα σας τι θα φορέσετε. Αντικαταστήστε τον με πορτατίφ δίπλα στο κρεβάτι –κατά προτίμηση με ροοστάτη- και ίσως κάποιο φωτιστικό δαπέδου, με υφασμάτινο καπέλο ώστε να δημιουργεί τις ιδανικές φωτοσκιάσεις.

6.Κάτι αέρινο!

Δημιουργήστε την αέρινη εικόνα που θα τονώσει τον ρομαντισμό σας.

Χυτές και πλούσιες κουρτίνες, ουρανός από αέρινα υφάσματα στο κρεβάτι, και ένας ανεμιστήρας οροφής, θα συμβάλλουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.


7.Τροπικός ενθουσιασμός.

Ταξιδέψτε υπερατλαντικά με την φαντασία σας…

Δημιουργήστε μερικές τροπικές απολαύσεις στο δωμάτιό σας.

Συνδυάστε τα πανέμορφα φυτά εσωτερικού χώρου με πλούσια εδέσματα καρπών και φρούτων σε ασημένιο δίσκο δίπλα στο κρεβάτι για να τα γευτεί ο αγαπημένος σας μαζί σας.

Σίγουρα θα το εκτιμήσει.

8.Μια εικόνα ίση με χίλιες λέξεις…

Δημιουργήστε οπτικές περιπέτειες. Ο τρόπος είναι απλός: Μερικές μόνο εικόνες σε κάδρα, με φόντο ένα χρώμα πάθους στον τοίχο.

Στα κάδρα τοποθετήστε απλές εικόνες με υπονοούμενα… μία ροζ καρδιά, μία λεοπάρ απεικόνιση, δυο κόκκινα χείλη, και ό,τι άλλο σας φαίνεται ρομαντικό και αισθησιακό.


9.Αντικατοπτρίστε τον ρομαντισμό σας!

Οι καθρέφτες στο δωμάτιό σας, μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ρομαντικής ατμόσφαιρας. Και βέβαια δεν χρειάζεται να κρεμάσετε καθρέφτη στο ταβάνι. Τοποθετήστε με στρατηγική μικρούς καθρέφτες σε διάφορα σημεία του δωματίου και παίξτε με τον φωτισμό μπροστά τους ώστε να δημιουργήσετε ένα σπέσιαλ εφέ. Χρησιμοποιήστε κεριά και χρωματιστούς λαμπτήρες για το ιδανικό αστραφτερό αποτέλεσμα.


10.Καθαρίστε τον σωρό…

Σε μία πραγματικά ρομαντική φωλιά δεν έχουν θέση τα παρακάτω:

Φωτογραφίες της μαμάς και του μπαμπά, φωτογραφίες των πρώην, λογαριασμοί ΟΤΕ, ΔΕΗ, κλπ, τηλεόραση (το επαναλάβαμε και παραπάνω), ενοχλητικά κατοικίδια, καλάθια άπλυτων, περιπλανώμενες κάλτσες και άλλα εμπόδια.

Ακολουθήστε όσα περισσότερα μπορείτε από τα παραπάνω –αν όχι όλα- και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα…ρομαντικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου