Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Διαψεύδει η Louis Vuitton...για «μαϊμούδες» στο κατάστημα της Κηφισιάς

 


Σε διάψευση προχώρησε η εταιρία πολυτελών ειδών και αξεσουάρ Louis Vuitton σχετικά με τα σχόλια που αναρτήθηκαν χθες και σήμερα σε blogs για επέμβαση του ΣΔΟΕ στο κατάστημα της Κηφισιάς, σύμφωνα με τα οποία το κατάστημα διέθετε πλαστά προϊόντα του γαλλικού οίκου.

Στην ανακοίνωσή η εταιρία τονίζει ότι η είδηση είναι απολύτως ανυπόστατη και δυσφημιστική και εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων της μέσω του αποκλειστικού δικτύου διανομής. Η επίσημη απάντηση της εταιρίας ακολουθεί ως εξής: 

«Η είδηση που δημοσιεύτηκε σε μέσο επικοινωνίας ότι το ΣΔΟΕ έκλεισε για 4 ημέρες το κατάστημα Louis Vuitton στην Κηφισιά, διότι υποτίθεται, διέθετε πλαστά προϊόντα, είναι απολύτως ανυπόστατη και δυσφημιστική. Ο αγώνας εναντίον των απομιμήσεων είναι μακροπρόθεσμη δέσμευση της στρατηγικής του οίκου Louis Vuitton παγκοσμίως. Η εταιρεία πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να προασπίσει την ιστορική τεχνογνωσία του Οίκου καθώς και το έργο του ανθρωπίνου δυναμικού της, διώκοντας τα παράνομα δίκτυα που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη περιβαντολογική συνείδηση και την παγκόσμια οικονομία. Η πώληση πλαστών προϊόντων αποτελεί σοβαρό αδίκημα του οποίου τα οικονομικά οφέλη χρηματοδοτούν εγκληματικές οργανώσεις σε βάρος των καταναλωτών, εταιρειών και δημοσίων φορέων. Κατά συνέπεια απαιτείται υπεύθυνη στάση από όλους τους παράγοντες της οικονομίας. Η εταιρεία Louis Vuitton, είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να προστατεύσει και να προασπίσει την αξία του Οίκου και το συμφέρον των πελατών του

Η εταιρεία Louis Vuitton εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων της μέσω του αποκλειστικού δικτύου διανομής της. Τα προϊόντα Louis Vuitton πωλούνται μόνο στα καταστήματα Louis Vuitton και μέσω της ιστοσελίδας louisvuitton. com.  Ο από κοινού αγώνας εναντίον των απομιμήσεων αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Η εταιρεία Louis Vuitton επιδεικνύει μηδενική ανοχή στο καθεστώς απομιμήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου