Η Lady μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα. Αν δεν μεταφερθείτε κάντε κλίκ εδω
http://ladiespost.wordpress.com
.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μήπως υποφέρετε από τελειομανεία;

Τα θέλετε όλα στην εντέλεια: το σώμα σας, τη δουλειά σας, την οικογένειά σας. Το σπίτι να λάμπει, την καριέρα να έχει ανοδική πορεία και το σώμα σας σε εφηβική φόρμα. Όταν τα επιτύχετε όλα αυτά, τι άλλο σας μένει; Μήπως ήρθε ο καιρός να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά;
       1. Αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας. Όσο κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας άσφαλτο, η αλήθεια είναι ότι κάπου αλλού υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος πιο καλλιεργημένος, πιο επιτυχημένος και πιο έξυπνος από εσάς. Αφήστε ανοιχτό το πεδίο της καλυτέρευσης. Το να παραδέχεστε και να μαθαίνετε από τα λάθη σας είναι εμεπιρία ζωής. 

       2. Το σπίτι σας είναι ο ναός της καθαριότητας και της οργάνωσης. Όταν κάτι δεν είναι στη θέση του, νιώθετε ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας και χάνετε την αίσθηση ασφάλειας που έχετε. Δείτε την αλλιώς. Η καθημερινή φασίνα και η εμμονή με την ταχτοποίηση είναι κομματάκι μάταιες δραστηριότητες. Το πάτωμα θα συνεχίσει να σκονίζεται και τα πιάτα να στοιβάζονται. Βγείτε έξω περισσότερο και αφήστε κανά ποτήρι άπλυτο.

       3.  Βάλτε προτεραιότητα στον περφεξιονισμό σας. Αν θέλετε να διαπρέπετε στη διδασκαλία, δε χρειάζεται να μαγειρεύετε gourmet κάθε βράδυ. Αν επιθυμείτε πολλά παιδιά, δε χρειάζεστε το σώμα της Miranda Kerr. 

       4. Δώστε βάση στην υγεία σας σας και όχι στα κιλά σας. Μην εστιάζετε σε όσα θεωρείτε ότι είναι αρνητικά πάνω σας. Απαριθμήστε τα καλά σας χαρακτηριστικά και αποφασίστε να φροντίσετε την υγεία σας. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνετε πιο συχνά στο γυμναστήριο, τότε να το κάνετε.

4 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο, ασχολούμαστε πολλές φορές με ανούσια πράγματα και δεν κοιτάμε εμάς...
    Καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελειομανία είναι όντως ένα άσχημο συνήθειο το οποίο πολύ δύσκολα το ξεφορτώνεσαι...κάπως σαν σύνδρομο το βλέπω εγώ που άμα και το'χεις...πάει κάηκες..χάνεις τα βασικά πράγματα και ασχολείσαι με ανούσια όπως προείπε και η Lilium!!Kαλώς σε βρήκα και εγώ..χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς μας ήρθες Kathy!

    υπέροχα όμορφο και χαρούμενο το blog σου :o)

    ΑπάντησηΔιαγραφή